انجمن شطرنج ایران
استاد فیده ونابغه هندی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن شطرنج ایران (https://irchess.com)
+-- انجمن: بازیکنان (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- انجمن: استاد بزرگ،بین المللی و فیده (/forumdisplay.php?fid=53)
+--- موضوع: استاد فیده ونابغه هندی (/showthread.php?tid=685)

صفحه‌ها: 1 2


استاد فیده ونابغه هندی - mohammadi - ۱۱-بهمن-۹۲ ۰۲:۰۴ صبح

[تصویر:  worldyouth111_1_.jpg]
نابغه هندی استاد فیده رامش بابو (Ramesh Babu Praggnanandhaa)
متولد سال 2005 در مسابقات شطرنج رده های سنی جهان
در العین رکوردی تکرار ناپذیر بر جای گذاشت.
او در رده سنی زیر 8 سال در هر دو مسابقه کلاسیک و برق آسا
با کسب کل امتیاز ها دو مدال طلا برای کشورش کسب کرد.
درجه بین المللی رامش در حال حاضر 1938 است.
در مسابقات العین 1850 شطرنج باز برجسته از سراسر جهان
حضور داشتند و فقط بابو توانست این مهم را انجام دهد.
آیا یک نابغه جدید به دنیای شطرنج وارد شده است؟




RE: استاد فیده ونابغه هندی - mohsen987 - ۱۳-بهمن-۹۲ ۱۰:۰۲ عصر

پس یه پا نابغه هســــــــــــــــــــــــــــت95


RE: استاد فیده ونابغه هندی - navidov - ۷-اسفند-۹۲ ۰۸:۱۲ صبح

کاش نبوغ در شطرنج نشان از نبوغ در عرصه های دیگر هم بود.


RE: استاد فیده ونابغه هندی - mohammadi - ۷-اسفند-۹۲ ۰۱:۴۲ عصر

شک نکنید انسانهای با استعداد در شطرنج در تمام مراحل زندگی موفقند بارزترین آن در تحصیلات است 18


RE: استاد فیده ونابغه هندی - navidov - ۷-اسفند-۹۲ ۱۱:۰۰ عصر

اگر اینطور باشه باید احسان قائم مقامی رو هر سال در جشنواره های علمی مثل خوارزمی ببینیم یا اینکه حداقل ایشون رو در حین تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر مشاهده کنیم که اینطور نیست.

رتبه های برتر کنکور کدومشون حتی ریت در فیده دارن.؟؟ والله من که تو بهترین دانشگاه این مملکت درس خوندم یک نمونه فقط دیدم. درحالی که 20 هزار نفر دیگه از اون یک نفر بهتر و قوی تر و موفق تر در زندگی و عرصه تحصیل بودن.


تنها شطرنج باز به قول شما موفق در عرصه تحصیل در ایران الشن مرادی ابدی بود(که البته من چون هم دانشگاهی الشن بودم اصلا با این تعبیر موافق نیستم) . الشن الان داره در Texas Tech شیمی میخونه نه برای سابقه تحصیلی بلکه به خاطر اینکه اونیشوک (Alexander Onischuk)مربی تیم کالج شطرنج تگزاس هست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و الشن از این طریق تونسته پذیرش بگیره به عنوان یک شطرنج باز که برای تیم دانشگاه بازی کنه نه "نابغه علمی".

یا چرا اصلا راه دور بریم همین دوران تحصیل خودمون مگه رفقای شطرنج باز نداشتیم.؟ مسلما همه داشتن ولی ..... هیچ کدوم به خاطر اینکه چون فقط بلد بودن چندتا مهره رو تکون بدن "نابغه علمی" نبودن به شخصه همیشه از من کمتر بودن تو رقابت علمی و منظور از کمتر یعنی واقعا نه روش درس خوندن نه هوش اجتماعی بالا اصلا هیچی نداشتن (و هنوزم ندارن).

به هیچ عنوان حرف شما رو قبول ندارم به دلایلی که گفتم و از همه مهمتر اینکه :" اگر کسی یکبار هم سایت فیده رو باز کرده باشه و به قسمت تعریف از فیده از شطرنج رفته باشه متوجه میشه که شطرنجبازان قوی فقط دارای Intuition بالا صرفا و فقط در شطرنج هستن.

و همچنین اگر شما بدونی که انسان ها دارای هفت نوع هوش هستن (هوش ریاضی ، موسیقی ، ورزشی ، هیجانی ، اقتصادی ، معنوی و زبانی ) هیچ وقت به خاطر خوب بودن در یک عرصه رو[/i] (اون هم چی شطرنج یه تفریح که نه بعضی ها حتی اونو ورزشم هم قبول ندارن ) نشانه موفقیت در تمام عرصه های زندگی علی الخصوص تحصیلات نمیدونستید.....

[/i]اگر کسی شطرنج بلد باشه هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه .

لیاقت انسانی در هر عرصه ای باید اثبات بشه و اگر در یک عرصه به موفقیتی نسبی رسید دلیلی بر موفقیت در عرصه های دیگر زندگی نیست.



RE: استاد فیده ونابغه هندی - Admin - ۷-اسفند-۹۲ ۱۱:۱۹ عصر

دوست عزیز به بیان ساده هر شطرنج باز موفق میتونه در سایر مراحل زندگی خود موفق بشه یا میتونه نابغه باشه ولی نه اینکه هر نابغه یا هر انسان موفق در تحصیل شطرنج بازه!
یا نه اینکه هرکی شطرنج باز باشه دیگه همه چیز حله!
در ضمن ادعاهای شما هم در مورد استاد الشن مرادی باید اثبات بشه وگرنه دلیلی بر درست بودن اونها نیست.


RE: استاد فیده ونابغه هندی - mohammadi - ۸-اسفند-۹۲ ۱۲:۲۱ صبح

سلام به دوستان عزیز
در این چند سالی که شطرنج بازی کرده ام دوستان شطرنجباز وشاگردان زیادی داشته ام که توانسته بودند موفقیت های علمی ویا کاری خوبی برای خودشان ایجاد نمایند به عنوان نمونه می توانم به قبولی تعداد زیادی از شاگردانم در مدارس استعدادهای درخشان اشاره نمایم شاید شطرنج در افزایش بهره هوشی نتواند برای بسیاری کاری کند اما اعتماد به نفسی که به آنها می دهد عامل بسیار مهمی است وچون این افراد عادت دارند که ساعت ها تفکر کنند ودر موقعیت های سخت قرار بگیرند این باور در آنها ایجاد شود که در مراحل دیگر زندگی نیز موفق خواهند شد واین انگیزه بزرگترین دستاورد این ورزش فکریست
مطمئنم اگر افرادی چون آقای قائم مقامی نیرو وزمان زیادی که برای شطرنج صرف کرده بود در هر هنر یا رشته تحصیلی دیگری صرف می کرد جزء نوابغ در آن رشته می شد


RE: استاد فیده ونابغه هندی - navidov - ۸-اسفند-۹۲ ۰۷:۲۸ صبح

جناب آقای محمدی محترم

انسان ها نابغه نمیشن. نابغه به دنیا میان .

نبوغ اکتسابی نیست بلکه انتسابیه . اون هوش و ذکاوت هست که بالا و پایین میشه.

آقای قائم مقامی هم اگه انسان نابغه ای بودن (یا حتی باهوش در عرصه تحصیل) تا به امروز فرصت کافی برای اثبات خود داشتن.

و هیچ کس هم منکر فواید شطرنج در شخصیت و روحیه انسان نیست، همانطور که دکتر امیر عسکری متخصص روانشناسی سلامت در جلسه ای بر حسب اتفاق آقای قائم مقامی هم حضور داشتن به طور بسیار دقیق تر به مزایای ورزش شطرنج در ذهن افراد به خصوص کودکان اشاره میکنن (امیدوارم فایل صوتی سخنرانی رو در اختیار داشته باشین.) اما همین فرد متخصص (دکتر عسکری )[/font][font=Arial] در هیچ جای صحبت خودشون اشاره نمیکنه که شطرنج باعث نبوغ میشه و یا اثباتی بر داشتن هوش خارق العاده در زمینه تحصیلی یا عرصه های دیگر زندگی هست.

................................................................................​................................................................................​.....................

جناب ادمین محترم.

من نمیدونم شما با فرآیند پذیرش و Apply چه قدر آشنا هستین و تحصیلاتتون تا چه حد هست و در کجا گذروندین و آیا صاحب یک مقاله در سیستم ISI papers هستید یا خیر؟ .
اما من که دانشجوی شریف بودم و با تمام زوایای این مطلب آشنا هستم فقط اولین مرحله در قبولی یک فرد در بخش بررسی مدارک (Admission) رو به شما معرفی میکنم :" داشتن مقاله Accept (نه Revised و نه به صورت Index) شده در Elsevier یا Scopus که البته Sciencedirect رو هم میتونید به لیست اضافه کنید."


الشن مرادی ابدی (به قول شما استاد) حتی یک صفحه مقاله در مراجع نداره دوست عزیز و درخواست این قبیل دانشجویان در اولین مراحل بررسی مدارک در دانشگاه مقصد Reject میشن مگر اینکه هنر یا مهارتی داشته باشن که مورد استفاده کالج هدف و مقصد باشه .
و من میدونم که چه طوری این افراد اقدام به پذیرش میکنن.

................................................................................​................................................................................​................................


RE: استاد فیده ونابغه هندی - mohammadi - ۹-اسفند-۹۲ ۱۲:۴۱ صبح

سلام به همه کاربران انجمن
به نظربنده شطرنج در جذب افراد باهوش و نابغه نسبت به رشته های دیگر موفق تر عمل کرده ولی هیچگاه به طور یقین نمی توان گفت که می توان افراد را با این ورزش فکری به درجه بالای هوشی رساند درست است که هوش واستعداد خدادای است اما با شطرنج می توان حس تلاش وکوشش را در افراد تقویت کرد تا به موفقیت برسند بسیاری از بزرگان عرصه علم ودانش به خاطر داشتن پشتکار به موفقیت های بزرگ رسیده اند (ادیسون را به عنوان نمونه می توان نام برد)یکی از کسانی که افتخار مربیگری ایشان را داشته ام واز شطرنجبازان خوب وقهرمان استان بود موفق شدند دربین تمامی دانش آموزان همکلاسیش که شطرنج باز نبودند با رتبه عالی برق دانشگاه صنعتی شریف قبول شوند بنده مطمئنم که شطرنج تا حدی در موفقیت ایشان نقش داشته است


RE: استاد فیده ونابغه هندی - navidov - ۹-اسفند-۹۲ ۰۷:۴۷ صبح

حالا یکمی بهتر شد.