![]() |
|
مهارت ضروریای که باید یاد بگیرید تا رشدتان در شطرنج جهش کند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن شطرنج ایران (https://irchess.com) +-- انجمن: اخبار و مقالات (https://irchess.com/forumdisplay.php?fid=62) +--- انجمن: مقالات (https://irchess.com/forumdisplay.php?fid=64) +--- موضوع: مهارت ضروریای که باید یاد بگیرید تا رشدتان در شطرنج جهش کند (/showthread.php?tid=1921) |
مهارت ضروریای که باید یاد بگیرید تا رشدتان در شطرنج جهش کند - Admin - ۳-خرداد-۰۴ مهارت ضروریای که باید یاد بگیرید تا رشدتان در شطرنج جهش کند استاد بزرگ آوتیک به محض یادگیری این مهارت، مرسدسبنزش را فروخت.
پس از خواندن عنوان، ممکن است فکر کنید که این مهارت چیزی مثل محاسبهٔ سریع، ارزیابی موقعیت، دانستن گشایشهای خوب یا شاید آخربازی باشد؟ خوب... ابتدا اجازه دهید داستان بسیار کوتاهی که برای من اتفاق افتاد تعریف کنم. بسیار کوتاه اما بسیار قدرتمند، که چیزهای زیادی را در زندگیام تغییر داد. مطمئنم در زندگی شما هم تغییر خواهد کرد. در سال ۲۰۱۲، در اوکراین بودم. پیش خانوادهٔ دوستم یوری اقامت داشتم. یک شب ما را برای شام دعوت کردند. پشت میز، افراد قدرتمندی حضور داشتند: بانکداران، مقامات عالیرتبهٔ نظامی، و نمایندگان نسل جوان: دوستم یوری و من هر دویمان بیست و سه ساله بودیم. در پایان شب، مردی پیشنهاد کرد بیرون برویم تا هوای تازه تنفس کنیم (بعداً فهمیدم که او مدیر اجرایی یک بانک بزرگ بود). او دربارهٔ چیزهای مختلف با ما صحبت کرد و سپس، در پایان گفتوگو، سؤالی پرسید. «بچهها، به نظرتان سرمایهگذاری چیست؟ اگر مقدار زیادی پول داشتید، کجا سرمایهگذاری میکردید؟» و ما شروع کردیم.
او آهسته انگشتش را بلند کرد و به سرش اشاره کرد و گفت: «باید روی خودتان سرمایهگذاری کنید». قدرتمند بود. اما قدرتمندتر از آنچه در ابتدا درک کرده بودم. آن شب نتوانستم بخوابم. تمام اشتباهاتی که تا به حال کرده بودم جلوی چشمانم رد میشد. وقتی بیست و یک ساله بودم، مقداری پول پسانداز داشتم که از مسابقات شطرنج برده بودم. و با آن ماشینی خریدم، نه ماشین سادهای، بلکه مرسدسبنز. نمیتوانم عکسش را پیدا کنم، اما چیزی شبیه به این بود. آن زمان از خودم غرور داشتم. جوان بودم، ماشین داشتم، استاد بزرگ بودم. میدانید منظورم چیست. و آن شب در اوکراین، فهمیدم چه اشتباه احمقانهای کرده بودم. به جای خرید آن ماشین، میتوانستم آن پول را صرف استخدام مربیان خوب، بازی در تورنمنتهای قوی کنم. اما جوان و سادهلوح بودم. خوب، از هیچ کاری در زندگیام پشیمان نیستم. هر کاری که کردهام. حتی تمام اشتباهاتم و احمقانهترینشان. چون قویاً معتقدم که هر بار یا پیروز میشویم یا یاد میگیریم. و آن شب خیلی چیز یاد گرفتم. آن زمان من قبلاً بازی حرفهای شطرنج را رها کرده بودم. مربیگری میکردم و به چیز دیگری علاقهمند بودم، شغل جدیدی (بعداً دربارهاش میگویم). در آن احساس راحتی میکردم و درآمد خوبی داشتم. وقتی به کشورم برگشتم، حدس میزنید اول کار چه کردم؟ درست است! فقط ماشین را فروختم. و بعد چه کردم؟ چند متخصص از حوزهای که مطالعه میکردم استخدام کردم. دوستانم فکر میکردند دیوانه شدهام. اما برای تعجب آنها، سه ماه بعد درآمدم را به معنای واقعی کلمه دو برابر کردم... از آن زمان تا حالا دیگر هرگز آن اشتباه قدیمی را تکرار نکردم. و طی سالهای بعد، مدام سرمایهگذاری کردم و کردم... روی خودم. و تا الان هم همین کار را میکنم. حالا بیایید به موضوعمان برگردیم، مهمترین مهارتی که باید یاد بگیرید چیست؟ تکنیکهای محاسبه نیست، گشایشها و آخربازی نیست. نه اینکه آنها مهم نیستند. اما مهمترین چیز این است: یادگیری سرمایهگذاری هوشمندانه. سرمایهگذاری کجا؟ روی خودتان. سرمایهگذاری چه؟ منابعتان و زمانتان. اما فقط درباره سرمایهگذاری نیست. درباره سرمایهگذاری هوشمندانه است! این درباره استخدام گرانترین مربی نیست. درباره استخدام بهترین مربی بر اساس بودجهتان است. این درباره سرمایهگذاری هشت ساعت در روز برای حل معما نیست. درباره گذراندن مؤثرترین آن هشت ساعت است. همهمان بازیکنانی را میبینیم که ریتینگشان را خیلی سریع بالا میبرند و در سن نوجوانی استاد بزرگ میشوند. میدانید چقدر زمان روی شطرنج میگذارند؟ چقدر خودشان/والدینشان روی مربی خرج میکنند؟ بازیکنان مستعد شطرنج زیادی بودند، اما هوشمندانه روی خودشان سرمایهگذاری نکردند. امروز ما درباره آنها نمیدانیم. این همان است که تفاوت ایجاد میکند. همانطور که یکی از ثروتمندترین افراد روی کره زمین گفته: «تا جایی که میتوانید روی خودتان سرمایهگذاری کنید، شما بزرگترین دارایی خودتان هستید.» وارن بافت بارها و بارها، افرادی را میبینم که بودجه صفر دارند و فقط یکی-دو ساعت در روز روی شطرنج میگذارند، که فکر میکنند خیلی زود استاد بزرگ خواهند شد. آه... اینطور کار نمیکند. نه در شطرنج، نه در ورزشهای دیگر و نه در مشاغل دیگر. باید آماده باشید سرمایهگذاری کنید و هوشمندانه روی خودتان سرمایهگذاری کنید. این همان کاری است که باهوشترین افراد انجام میدهند. این همان کاری است که ثروتمندترین افراد روی کره زمین انجام دادهاند. این همان کاری است که استادان بزرگ آینده انجام میدهند. این همان کاری است که بهترین بازیکنان جهان انجام دادهاند. شاید رؤیا/هدف شما از استاد بزرگ شدن یا رسیدن به ریتینگ دو هزار فاصله داشته باشد. امکانپذیر است. در برخی موارد، حتی بدون تلاش زیاد هم امکانپذیر است. اما هر چه رؤیا/هدفتان باشد، وقتی یاد بگیرید منابعتان و زمانتان را هوشمندانه سرمایهگذاری کنید، سرعت رشدتان را دو برابر خواهید کرد یا سه برابر، اگر نه ده برابر افزایش دهید، و زمان رسیدن به هدفتان را کوتاه خواهید کرد. تاریخ انتشار مقاله ۲ آوریل ۲۰۲۰ ✍️ مترجم : محمد فتاحی منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |