مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر
درک اینکه چرا روحیه مبارزه در شطرنج بسیار مهم است و چگونه آن را رشد دهید.
دوستان عاشق شطرنج،
میخواهم با شما در مورد موضوعی بسیار حساس در شطرنج صحبت کنم که در طول یک کلاس با یکی از شاگردانم شروع به فکر کردن در مورد آن کردم. اجازه دهید شما را عمیقتر در این داستان ببرم.
ما در حال تجزیه و تحلیل یکی از بازیهایی بودیم که او در طول یک مسابقه انجام داده بود. پس از بحثهایی، مجبور شدم بپرسم: "چرا شطرنج بازی میکنی؟" و جواب این بود، "نمیدانم، دوست دارم، وقتی برنده میشوم احساس خوشحالی میکنم."
آن سوال را پرسیدم چون با تماشای حرکاتش، کمبود روحیه مبارزه و نوعی طرز فکر غیرمسئولانه را احساس میکردم. و دلیل این بود که او در موقعیتی قرار داشت که خیلی دلپذیر برای بازی کردن نبود.
گفتگوی ما الهامبخش این مقاله بود.
برخی افراد شطرنج را بدون انگیزه روشن بازی میکنند!
اصلا چگونه میتواند قابل قبول باشد؟
و چیزی که من را در این مورد بسیار عصبانی میکند، این است که هنگام بازی شطرنج، ما محدودترین منبع زندگیمان را صرف میکنیم، زمان ما! در پایان روز، تنها برندگان احساس رضایت و خوشحالی میکنند. هر زمان که بازیای را میبازیم، برخی از ما به دنبال بهانه میگردیم، برخی از ما فقط عصبانی هستیم یا برعکس، اصلاً اهمیت نمیدهیم. اما برندگان خوشحالند، آنها زمان صرف کردهاند و حال و هوای خوب از آن آنهاست.
پس اگر ما این بازی را انجام میدهیم، چرا تمام تلاشمان را نمیکنیم تا برنده شویم؟
اینها فقط کلمات ساده نیستند، و بر خلاف فیلمها، ما آن را در چند روز محقق نخواهیم کرد! همه چیز در مورد طرز فکر درست است! البته همه میخواهند برنده باشند، اما چه تعداد از ما، به جای رؤیا دیدن اقدامات مشخصی انجام میدهیم؟ این مجموعه بزرگی از مراحل است که موفقیت را تنها در صورتی به ارمغان میآورد که ما انضباط داشته باشیم.
عنوان این مقاله "روحیه جنگجویی" است.
طرز فکر درست شما را به آن حالت عاطفی میرساند.
وقتی درک کنید که چرا شطرنج مطالعه میکنید، برخی از دورههای شطرنج را تماشا میکنید، و گشایشها یا وسط بازی را یاد میگیرید، انگیزه قوی برای انجام آن خواهید داشت.
مردم فقط همکاری با بازیکنان قوی شطرنج را سرگرمکننده مییابند. این مفید است، اما کافی نیست. شما باید جواب روشنی به سوال "چرا؟" بدهید.
هر زمان که اهدافتان را روشن کنید، قول میدهم که خیلی منطقی خواهد بود. به عنوان یک بازیکن شطرنج، شما از نظر ذهنی در سطح متفاوتی خواهید بود.
در تکمیل این مقاله به مقالهای با عنوان {چرا؟} مراجعه کنید. لینک مقاله در کانال تلگرام انجمن شطرنج ایران