مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر
«داشتن یک شریک تمرینی میتواند مشکلات پیشرفت، بیثباتی و کمبود انگیزه را از بین ببرد. چالش در پیدا کردن شخص مناسب است.»
آرنولد شوارتزنگر
قهرمانان، در بخش اول درباره اینکه چگونه یک شریک تمرینی خوب میتواند به شما کمک کند گشایشهای جدید را به خاطر بسپارید، درباره ضعفهای اصلیتان بیاموزید و آنها را بهبود ببخشید، انگیزه و مسئولیتپذیری بیشتری برای تمرین به دست بیاورید و خیلی چیزهای دیگر، صحبت کردیم. اما شاید تعجب کنید... چطور کسی را پیدا کنید؟ باید به دنبال چه نوع شخصی باشید و چه مهارتهایی باید داشته باشد؟
آرنولد شوارتزنگر
قبلاً درباره اهمیت سرمایهگذاری روی خودتان صحبت کردیم. و اینجا هم باید سرمایهگذاری کنید. اما نه با پول، بلکه با زمان. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۵ ویژگی که باید در یک شریک تمرینی به دنبالش باشید
جستجوی شریک تمرینی مناسب مثل تلاش برای پیدا کردن یک مربی شخصی درجه یک است. نباید عجله کنید تا تصمیم بگیرید. در عوض، باید با دقت جستجو کنید و به دنبال ویژگیهای زیر باشید...
۱. رفتار
مهمترین عاملی که باید در نظر بگیرید این است که باید با او کنار بیایید! قرار است زمان زیادی با شریکتان بگذرانید و حداقل باید با او راحت باشید.
اگر شوخیهایش یا شخصیتش را دوست ندارید، «اتحاد» شما زیاد دوام نخواهد آورد. اشکالی ندارد که بهترین دوستان نباشید. اما سطح انرژیتان باید مشابه باشد و باید از همراهی یکدیگر لذت ببرید.
۲. به شما علاقهمند باشد
به زبان ساده، آنها باید به شما و نتایجتان علاقهمند باشند.
باید واقعاً به نتایج شما اهمیت دهند و نباید حسود باشند اگر شما شروع به عملکرد بهتر از آنها کردید. این ممکن است واضح به نظر برسد، اما آسان نیست – من مشارکتهای زیادی را دیدهام که به همین دلیل شکست خوردهاند.
۳. قابل اعتماد و مطمئن
اگر به دنبال یک شریک تمرینی هستید تا نتایجتان بهتر شود و سطح خود را ارتقا دهید، آنها باید قابل اعتماد و مطمئن(رازدار) باشند.
اگر از دریافت یک پیامک لغو جلسه یک ساعت قبل از هر جلسه تمرینی میترسید، احتمالاً به یک شریک جدید نیاز دارید. یک شریک تمرینی خوب سر وقت حاضر میشود و آماده شروع است. همچنین باید بتوانید به آن شخص اعتماد کنید.
باید مطمئن باشید که هر گشایشی که تحلیل میکنید، هر نوآوری که پیدا میکنید، بین شما باقی میماند.
۴. اهداف یکسان – سرعت یکسان
اگر هدف شما تبدیل شدن به استاد بزرگ است، اما شریکتان فقط آرزو دارد قهرمان باشگاه شطرنج خود شود، آنها به اندازه شما سخت پیش نخواهند رفت. به عبارت دیگر، سرعتتان متفاوت خواهد بود.
در حالی که اهداف شما نیازی نیست دقیقاً یکسان باشد، بسیار مهم است که طرز فکر یکسانی داشته باشید. با اهداف مشابه، میتوانید بیشتر به یکدیگر مرتبط شوید و یکدیگر را به چالش بکشید.
۵. سبک شطرنج مخالف
در بخش اول، قبلاً درباره شریک تمرینیام – استاد بزرگ زاون آندریاسیان – به شما گفتم. زاون یک حملهکننده دیوانه بود، در حالی که من یک بازیکن پوزیسیونی بودم. به همین دلیل، ما خیلی بیشتر از یکدیگر یاد میگرفتیم. بنابراین، توصیه من این است که به دنبال کسی با سبک شطرنج متفاوت از خودتان باشید.
برخی سؤالات متداول
در این بخش، به برخی سؤالات رایجی که ممکن است هنگام انتخاب شریک تمرینی کامل داشته باشید پاسخ میدهم.
آیا باید گشایشهای یکسانی بازی کنند؟
شاید فکر کنید برای شریکتان لازم است که همان گشایشهای شما را بازی کند. اما در واقع، مزایای زیادی وجود دارد اگر شریک تمرینیتان این کار را نکند، بهویژه اینکه میتوانید: رپرتوار گشایش خود را رشد دهید، درک وسیعتری از شطرنج به دست بیاورید و ایدههای کلیدی را در موقعیتهایی که ممکن است معمولاً نبینید، درک کنید.
آیا باید چند شریک تمرینی داشته باشم؟
آیا داشتن بیش از یک شریک مشکلی دارد؟ مطلقاً نه! میتوانید مهارتهای مختلفی از هر یک از شرکایتان یاد بگیرید و همچنین گشایشهای جدید زیادی.
همچنین میتوانید یک تیم ایجاد کنید و با هم روی شطرنج کار کنید.
تصویر: تحلیل «خیمه ماروکسی» با استادان بزرگ چسمود
چه میشود اگر آنها از من قویتر باشند؟
خب، اگر آنها مشکلی با کار کردن با شما ندارند، کار کردن با کسی که قویتر از شماست عالی است. شاید جمله معروف را شنیده باشید: «اگر میخواهید میلیونر شوید، خودتان را با میلیونرها احاطه کنید». این توصیه در تمام جنبههای زندگی قابل انتقال است. ممکن است بپرسید، چرا آنها باید به کار کردن با شما علاقهمند باشند، بهجای اینکه سعی کنند کسی را در سطح خودشان یا قویتر از خودشان پیدا کنند؟ ممکن است شخصیت شما، شوخیهایتان یا فرآیند تفکر خلاقانهتان را دوست داشته باشند. پس اگر آنها قویتر از شما هستند اما هنوز میخواهند با شما کار کنند، عالی است.
یعنی شما چیز خاصی دارید تبریک!
آیا میتوانم شریک تمرینیام را انجین قرار دهم؟
نه، نه، نه!
بازی کردن در مقابل انجین معایب زیادی دارد.
در چند کلمه، بگذارید بگویم که دوست فلزی شما فقط اعتماد به نفستان را خراب میکند.
همیشه شما را شکست میدهد. ممکن است نه تنها اعتماد به نفستان بلکه عشقتان به شطرنج یا به گشایش خاصی که با آن تمرین میکردید را هم از دست بدهید.
در حالی که تمرین در مقابل کسی بهتر از خودتان خوب است، اما نباید شکستناپذیر باشد.
آزمایش یا جشن؟
ممکن است سؤال خوبی بپرسید، چطور میفهمید که آنها یک شریک/حریف تمرینی عالی خواهند بود؟ اگر به شما علاقهمند خواهند بود، اگر قابل اعتماد هستند و اگر گذراندن وقت با آنها سرگرمکننده است؟ من به شما جواب میدهم - هیچ راهی نیست! باید تست کنید. در ابتدا، وقتی اولین جلسه یا اولین تماس را ترتیب میدهید، حدسی میزنید که آیا کار میکند یا نه. اگر شهود یا صدای درونیتان «نه» میگوید یا هیجانزده نیست - به سراغ بعدی بروید. وقتتان را هدر ندهید. اما اگر احساس میکنید، شخص مناسب را پیدا کردهاید - یک دوره آزمایشی تعیین کنید. اگر جواب داد - عالی! اگر نه - به سراغ بعدی بروید و به جستجویتان ادامه دهید. اما نه در گوگل
خلاصه
پیدا کردن شریکی با تمام ویژگیهای توضیح داده شده در بالا آسان نیست، به همین دلیل است که آرنولد شوارتزنگر آن را یک چالش نامید.
با این حال، آنهایی که میجویند خواهند یافت. آن را اولویت خود قرار دهید که وقتتان را برای پیدا کردن او صرف کنید. ارزشش را دارد.
میتوانید در انجمن و همین پست یا در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به دنبال شریک تمرینی خود بگردید و پستی با چیزی شبیه به این بنویسید: «سلام بچهها، اسم من علی هستم، ریتینگ من در لیچس حدود ۲۰۰۰ است و به دنبال یک شریک تمرینی هستم.»
در بخش بعدی، برخی از مؤثرترین تکنیکهای تمرینی را که با شرکای تمرینیام استفاده کردهام و همه شاگردان موفق من از آنها استفاده میکنند، با شما به اشتراک میگذارم.