مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهمیت داشتن یک شریک/حریف تمرینی (بخش سوم)
نویسنده پیام
مدیر کل سایت

مدیر کل سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 127
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
b4
ریتينگ
1820
دلنوشته من انجمن شطرنج ایران،نخستین انجمن تخصصی شطرنج
سپاس ها 914
سپاس شده 1190 بار در 520 ارسال

ارسال: #1
[تصویر:  attachment.php?aid=1153]

چگونه با شریک/حریف تمرینی خود تمرین کنید 

در دو مقاله گذشته، درباره اهمیت داشتن یک شریک/حریف تمرینی و چگونگی یافتن شریک مناسب صحبت کردیم. در این بخش نهایی، قصد دارم چند نکته عملی، ایده، وضعیت‌ها و تکنیک را با شما به اشتراک بگذارم که می‌توانید برای کار مؤثر با شرکای تمرینی‌تان از آن‌ها استفاده کنید.
تمام روش‌های تمرینی که قرار است یاد بگیرید، آزمایش‌های تصادفی نیستند. آن‌ها از سال‌های متمادی کار من با شرکای تمرینی و از مربیگری شاگردانی که چنین شرکایی دارند، به دست آمده‌اند.
بیایید با نحوه تمرین گشایش‌های‌تان شروع کنیم.

گشایش‌ها

در مقاله‌ام درباره به خاطر سپردن واریانت‌ها دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، درباره اهمیت درک ایده‌های پشت گشایش‌ها و پوزیسیون‌هایی که به آن‌ها منتهی می‌شوند صحبت کردم، به جای اینکه فقط سعی کنید حرکات را حفظ کنید.
[تصویر:  attachment.php?aid=1154]

یکی از بهترین راه‌ها برای انجام این کار، پس از تماشای یک دوره آموزشی یا خواندن یک کتاب گشایش، برگزاری یک مسابقه دوستانه با شریک تمرینی‌تان است که در آن فقط گشایش جدید را بازی کنید.
در مقاله‌ام درباره کنترل‌های زمان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، افکارم را در مورد اینکه چرا فکر می‌کنم ۳+۵ یک فرمت زمانی خوب برای یادگیری است، به اشتراک گذاشتم، اما می‌توانید یک کنترل زمانی طولانی‌تر هم انتخاب کنید اگر می‌خواهید. به همین ترتیب، توصیه می‌کنم ۶ بازی انجام دهید، اما می‌توانید ۱۰ بازی انجام دهید یا چندین مسابقه به جای آن برگزار کنید – همه چیز به خودتان بستگی دارد.
ایده این است که به شما در موارد زیر کمک می‌کند:

۱. به خاطر سپردن واریانت‌ها

برای مغز ما فرآیند بسیار متفاوتی است، زمانی که فقط واریانت را تکرار می‌کنیم، و زمانی که می‌دانیم باید آن گشایش را به زودی در بازی خودمان اجرا کنیم.
در حالت دوم، مغز ما بسیار هوشیارتر می‌شود و در نتیجه، بسیار بیشتر به خاطر می‌سپاریم.
وقتی برای اولین بار یک گشایش را تمرین می‌کنید، اشکالی ندارد اگر اشتباه کنید. اما اگر در پایان مسابقه، به فایل PGN خود برنگردید و نفهمید کجا اشتباه کردید، این اشکال دارد 
راستی، اگر درباره پیشرفت شطرنج‌تان جدی هستید، به هدف‌تان برای افزایش ریتینگتان متعهد هستید، و قبلاً با خریداری یک دوره شطرنج و پیدا کردن یک شریک تمرینی روی خودتان سرمایه‌گذاری کرده‌اید، پس گناه بزرگی خواهد بود که مرحله مهم اصلاح اشتباهات‌تان را پس از پایان بازی‌ها از قلم بیندازید.

۲. احساس کردن آن

در بسیاری از گشایش‌ها، حس کردن پوزیسیون‌ها بسیار مهم‌تر از به خاطر سپردن واریانت‌ها و حرکات خواهد بود.
یادم می‌آید وقتی با استاد بزرگ آکوپیان در حال تحلیل بنونی مدرن بودم.

[تصویر:  attachment.php?aid=1155]
عشق من در برابر 1.d4 - بنونی مدرن

او هیچ فایل PGN روی کامپیوترش نداشت.
اما صرف‌نظر از واریانتی که در حال تحلیل بودیم، قادر بود پیشنهاداتی ارائه دهد که بعداً متوجه شدیم یا حرکات اصلی بودند یا نوآوری‌های قوی.
او البته واریانت‌های زیادی می‌دانست. اما نه در کامپیوترش، بلکه در سرش. اما مهم‌ترین چیز این بود که سعی نمی‌کرد چیزی را حفظ کند. او فقط پوزیسیون‌ها، ساختار پیاده‌ها، زمان تعویض اسب‌ها، زمان شروع راندن پیاده‌ها در جناح وزیر، و زمان شروع حمله در جناح شاه را احساس می‌کرد.
در نتیجه، پس از چند ماه تحلیل بنونی مدرن با او، آن گشایش را بسیار بهتر از آنچه دیروز برای ناهار خوردم به خاطر دارم، با وجود اینکه حدود ۱۰ سال پیش با استاد بزرگ آکوپیان کار می‌کردم.
همه چیز درباره احساس کردن است...
هرچند، همچنین مهم است بدانید که برخی گشایش‌ها و واریانت‌های دیوانه‌وار وجود دارند که در آن‌ها به خاطر سپردن مهم‌تر از احساس کردن خواهد بود.
مثل واریانتی دیوانه‌وار در نایدورف، اگر سیاه b2 را بگیرد.

[تصویر:  attachment.php?aid=1156]

در چنین واریانت‌های دیوانه‌واری، کمتر درباره احساس گشایش و بیشتر درباره احساس دینامیک بازی خواهد بود. اگر در پوزیسیون‌هایی مثل آنچه در بالا آمد یک حرکت اشتباه بروید، بازی تمام خواهد شد، بنابراین بسیار مؤثرتر است که گشایش‌های کمتر ملموس را با شریک تمرینی‌تان تمرین کنید.
برای مثال، بیایید به گامبی بنکو نگاه کنیم.

[تصویر:  attachment.php?aid=1157]
گامبی بنکو

تجربه بسیار خوبی برای شما خواهد بود که این پوزیسیون‌ها را بازی کنید و شروع به احساس کار تیمی بین مهره‌های‌تان کنید، قدرت فیل g7، چگونه قرار است در جناح وزیر با ستون نیمه‌باز «a» و «b» فشار وارد کنید، چه زمانی اسب f6 باید از g4 به e5 برود، یا چه زمانی باید از e8 و c7 به b5 برود.

[تصویر:  attachment.php?aid=1158]

یا بیایید فرض کنیم دوره ما را تماشا کردید و یاد گرفتید چگونه علیه کاروکان بازی کنید.
برای احساس قدرت فیل d3، ایده بسیار خوبی است که برخی از واریانت‌های خطرناک مثل 3.exd5 را تمرین کنید.

[تصویر:  attachment.php?aid=1159]

در آینده، وقتی قرار است حمله را با f4 و Rf3 شروع کنید، و وقتی ابتدا Rae1 و Ne5 بازی می‌کنیم، تمرین ایده‌های نشان‌داده‌شده در دوره برای متوقف کردن حمله اکثریت پیاده سیاه (طرح b5-b4) مهم خواهد بود.
می‌توانستم مثال‌های بی‌پایانی مثل این‌ها نشان دهم، اما نکته این است که سعی کنید گشایش‌ها، واریانت‌ها و پوزیسیون‌هایی را تمرین کنید که راه‌حل‌های مشخصی ندارند تا بتوانید شروع به احساس کردن آن‌ها کنید.
اگر سعی کنید کورکورانه واریانت‌ها را حفظ کنید، اولاً اکثر آن‌ها را در ۴۸ ساعت آینده فراموش خواهید کرد، و ثانیاً، اگر پوزیسیون‌ها را درک نکنید، ممکن است سعی کنید از ایده‌ای که یاد گرفتید استفاده کنید اما در یک پوزیسیون اشتباه.
خلاصه:
سعی نکنید کورکورانه حفظ کنید. پوزیسیون‌ها را احساس و درک کنید.
و پس از اینکه یک دوره تماشا کردید، یا یک گشایش جدید از کتاب یاد گرفتید، ۳ راه عالی برای شروع احساس کردن پوزیسیون‌ها وجود دارد:

1. بازی‌های الگویی را که شامل آن گشایش خاص هستند، مطالعه کنید.
  2. آن‌ها را تمرین کنید.
  3.  اشتباهات بازی‌های‌تان را اصلاح کنید.

اگر هوشمندانه استفاده شود، شریک تمرینی‌تان در این فرآیند یک گنج برای شما خواهد بود.

[تصویر:  attachment.php?aid=1160]

آیا باید هر دو طرف را تمرین کنید؟(منظور با سفید و سیاه)

بیایید فرض کنیم که یاد گرفته‌اید اسکاتلندی را علیه 1.e4 e5 بازی کنید. اما معمولاً علیه 1.e4 شما 1...c5، سیسیلی را بازی می‌کنید.
حتی اگر ممکن است هرگز به طور معمول سیاه را علیه اسکاتلندی بازی نکنید، باز هم باید طرف‌ها را عوض کنید. چرا؟ چون در کفش حریفان آینده‌تان خواهید بود و پوزیسیون‌ها را از دیدگاه آن‌ها خواهید دید. در نتیجه، وقتی برمی‌گردید تا برای سفید بازی کنید، پوزیسیون را بهتر احساس خواهید کرد.

[تصویر:  attachment.php?aid=1161]
حالا، بیایید سفر توسعه مهارت‌های وسط‌بازی و آخربازی‌تان را شروع کنیم

تسلط بر وسط‌بازی

در حالی که بسیاری از بازیکنان فکر می‌کنند وسط‌بازی تماماً درباره تاکتیک است (من یک مقاله کامل نوشتم تا این افسانه را از بین ببرم)، مهارت‌های مهم زیادی وجود دارند که باید توسعه دهید، مانند:
  • استفاده از قدرت داشتن دو فیل
  • چگونه در پوزیسیون‌هایی که برتری فضا یا کمبود فضا دارید بازی کنید
  • دانستن اینکه چه زمانی یک فیل قوی‌تر از یک اسب است و چه زمانی یک اسب قوی‌تر از یک فیل است
  • بازی در پوزیسیون‌های نامتوازن، مانند:
    • وقتی یک تفاوت بیشتر یا کمتر دارید
    • وقتی دو سوار در برابر رخ حریف‌تان دارید
    • وقتی یک وزیر در برابر سه سوار دارید یا برعکس
  • چگونه دقیقاً حمله و دفاع کنید
  • چگونه پوزیسیون‌های بازنده را نجات دهید و پوزیسیون‌های برنده را ببرید
  • و خیلی چیزهای بیشتر...
در حالی که یادگیری این موضوعات از کتاب‌ها و دوره‌ها عالی است، می‌توانید آن‌ها را با شرکای تمرینی‌تان به کار ببرید.
قصد دارم مجموعه‌ای از پوزیسیون‌ها را به شما نشان دهم که می‌توانید با شریک‌تان تمرین کنید، اما در پایان، باید درک خوبی هم از اینکه چگونه می‌توانید جلوتر بروید و از پوزیسیون‌های مختلف برای تمرین و بهبود مهارت‌های وسط‌بازی‌تان استفاده کنید، داشته باشید.
بیایید با «برتری دو فیل» شروع کنیم.

برتری دو فیل

اولین پوزیسیونی که توصیه می‌کنم با شریک‌تان تمرین کنید این است:
[تصویر:  attachment.php?aid=1162]
سایر مهره‌ها کجا هستند؟ خب... من آن‌ها را حذف کردم
این پوزیسیون را ۶ تا ۱۰ بار با شریک‌تان بازی کنید، و در پایان، تضمین می‌کنم شروع به احساس برتری داشتن دو فیل خواهید کرد.
این چه چیزی به شما یاد خواهد داد؟ امیدوارم، در بازی‌های‌تان، دو بار فکر کنید قبل از اینکه برتری دو فیل خود را به حریف‌تان بدهید (که یک اشتباه بسیار رایج برای بازیکنان زیر ۲٬۰۰۰  است).
راستی، مثل گشایش‌ها، توصیه می‌کنم در هر دو طرف بازی کنید تا یاد بگیرید فشار وارد کنید و دفاع هم بکنید.
آیا چند بازی انجام دادید و شروع به احساس قدرت دو فیل کردید؟ عالی است!
بیایید به پوزیسیون تمرینی بعدی برویم که در آن پیاده‌های b2 و g7 را هم حذف کرده‌ام.
[تصویر:  attachment.php?aid=1163]

اگر از قبل درک اولیه‌ای از استفاده از قدرت دو فیل دارید، متوجه خواهید شد که پوزیسیون سفید حتی دارای برتری شده است زیرا سفید اکنون اکثریت پیاده در جناح شاه دارد در حالی که سیاه اکثریت پیاده در جناح وزیر دارد.
دو فیل عاشق جنگیدن در هر دو جناح صفحه هستند – اینجاست که در عنصر خودشان هستند.
اگر این را نمی‌دانستید، وقتی این پوزیسیون را با شریک‌تان تمرین می‌کنید، احساس‌اش خواهید کرد. و اگر از نظر تئوری می‌دانستید، تمرین درک شما را عمیق‌تر خواهد کرد.
چنین تمرینی به شما کمک خواهد کرد تا در آینده وقتی در بازی‌های‌تان دو فیل به دست می‌آورید، از آن بهره ببرید.
یک مثال واقعی
اخیراً، یکی از شاگردان من در بازی‌اش این پوزیسیون را داشت.
[تصویر:  attachment.php?aid=1164]
او انتخاب داشت، در h6 بگیرد و پیاده b2 را بدهد، یا هر دو پیاده را نگه دارد. او بدون فکر کردن در h6 گرفت.
بعداً، وقتی از او پرسیدم، چرا Bxh6 را در یک ثانیه بازی کردی، گفت:
«با دیوید (اسم شاگرد دیگر من) ۳۰ بازی بلیتز تمرین کردیم و از روش شما استفاده کردیم، و می‌دانستم که وقتی دو فیل دارم باید یک ساختار پیاده نامتوازن ایجاد کنم.»

برمی‌گردیم به موضوع «دو فیل»، می‌توانید آزمایش‌های بسیار مختلفی انجام دهید. می‌توانید پیاده‌های b2 و g7 را برگردانید، و پیاده‌های دیگر را حذف کنید. برای مثال c2 و e7.
یا می‌توانید رخ‌ها را روی صفحه اضافه کنید، و احساس کنید چه چیزی تغییر کرده است.

[تصویر:  attachment.php?aid=1165]
برای سفید بهتر است یا برای سیاه؟ چه می‌شود اگر به جای رخ‌ها وزیرها را روی صفحه اضافه کنیم؟
امتحانش کنید، تجربه‌اش کنید، و تخیل شما دوست شماست. در نهایت، درک‌تان از قدرت دو فیل بهبود خواهد یافت.
آیا با پوزیسیون‌های نامتوازن مشکل دارید؟ بیایید به آنجا برویم.

رخ در برابر سوارهای سبک
[تصویر:  attachment.php?aid=1166]
کدام طرف بهتر است؟ سفید یا سیاه؟ انجین فکر می‌کند تقریباً مساوی است... از نظر عملی کدام طرف بهتر است؟ کدام سمت راحت‌تر برای بازی است؟ وقتی تمرین کنید، خواهید فهمید
چرا پیاده‌ها را این‌طور گذاشتم؟ تخیل من بود، و ماوس در دست من بود، می‌توانید یک پوزیسیون متفاوت امتحان کنید.
چه می‌شود اگر فیل‌ها را برای هر سمت اضافه کنیم؟

[تصویر:  attachment.php?aid=1167]
حالا، سفید به وضوح بهتر است. چرا؟ این را در دوره‌های ما یاد خواهید گرفت، اما در عین حال وقتی تمرین می‌کنید، احساس خواهید کرد که رخ سیاه محدودتر است زیرا خانه‌های بیشتری تحت کنترل سفید است و سفید اکنون برتری دو فیل هم دارد.
دوباره، بعداً، می‌توانید موقعیت پیاده‌ها را تغییر دهید، یا مهره‌های دیگر اضافه کنید. پوزیسیون‌های مختلف تنظیم کنید و آن‌ها را بازی کنید.

وزیر در برابر سوارها
[تصویر:  attachment.php?aid=1168]
کدام طرف بهتر است؟ (همان‌طور که می‌بینید دوباره، ماوس در دست من بود) انجین فکر می‌کند مساوی است، برای سفید راحت‌تر است بازی کند یا سیاه؟ بعد از تمرین، خواهید دانست.
دوباره، می‌توانید جای پیاده‌ها را تغییر دهید، مهره‌های بیشتری اضافه کنید... تخیل شما و شریک‌تان دوستان شما هستند.
و این‌گونه، می‌توانید انواع بسیار مختلف پوزیسیون‌ها را بازی کنید، با مهره‌های مختلف روی صفحه، با عدم تعادل‌های مختلف. من خودم این تمرین را امتحان کرده‌ام، شاگردانم هم امتحان کرده‌اند، و نتایج فوق‌العاده است!

SLP و WWP

اگر شاگرد ChessMood هستید، از قبل می‌دانید که SLP و WWP برخی از مخفف‌های مورد علاقه ما هستند 
SLP مخفف «نجات پوزیسیون‌های بازنده» است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، در حالی که WWP مخفف «بردن پوزیسیون‌های برنده» است.
ما ۲ دوره بزرگ درباره هر یک از این موضوعات ضبط کرده‌ایم. من اصول را در طول پخش‌های زنده و وبینارهایمان هم نشان داده‌ام. توصیه می‌کنم موارد زیر را در تمرین امتحان کنید.
شما 1.e4 (یا e3) بازی می‌کنید و سپس به صورت پری‌مو(حرکت از قبل) 2.Ba6!! را انجام می‌دهید گامبی SLP!

[تصویر:  attachment.php?aid=1169]
بازی کردن پوزیسیون‌هایی مثل این‌ها به شما کمک می‌کند یاد بگیرید چگونه طرح‌های حریف‌تان را پیچیده کنید، به دنبال شانس‌های عملی بگردید، و در نهایت پوزیسیون‌های بازنده را نجات دهید.
و وقتی با یک سوار اضافی بازی می‌کنید، یاد خواهید گرفت چگونه پوزیسیون‌های برنده را با عدم اجازه دادن هیچ شانسی به حریف‌تان و تبدیل آهسته برتری‌تان ببرید.
اگر باور ندارید که وقتی یک مهره کم دارید می‌توان بازی‌ها را نجات داد، دوباره فکر کنید! به عنوان بخشی از رویدادهایی که برای اعضای ChessMood برگزار می‌کنم، یک سری پخش زنده انجام دادم که در آن به ۲٬۴۰۰ در chess.com رسیدم، و هر بازی را بدون یک سوار بازی کردم. امتحانش کنید!
اگر یک FM، IM یا GM هستید، یک سوار کامل ممکن است برای شما زیاد باشد. به جای آن، می‌توانید پیاده‌های a2، b2 یا c2 را حذف کنید، یا رخ a1 خود را حذف کنید، و فیل حریف‌تان را. نه تنها یک راه سرگرم‌کننده برای تمرین خواهد بود، بلکه آموزنده هم خواهد بود!

[تصویر:  attachment.php?aid=1170]
پوزیسیون بالا به شما کمک می‌کند یاد بگیرید چگونه وقتی یک تفاوت عقب هستید یا از طرف دیگر یک تفاوت جلو هستید بازی کنید. همچنین به شما کمک می‌کند قدرت داشتن دو فیل را احساس کنید، حتی اگر یک تفاوت عقب هستید.

HOI

اگر شاگرد ChessMood هستید، باید بدانید که مخفف HOI به معنای «مدیریت ابتکارعمل حریف» است.
توصیه می‌کنم ۴ تمپو به حریف‌تان بدهید و سپس شروع به بازی کنید.

[تصویر:  attachment.php?aid=1171]
می‌توانید فقط وضعیت بالا را تنظیم کنید، یا فقط 1.Nc3 2.Nb1 3.Nc3 4.Nb1 بازی کنید، و سپس شروع به دفاع کنید و سعی کنید ابتکارعمل حریف‌تان را مدیریت کنید.
با بازی کردن برای سیاه، یاد خواهید گرفت چگونه با ابتکار بازی کنید و حریف‌تان را له کنید بدون اینکه اجازه دهید مهره‌های‌شان را گسترش دهند.
تمرین عالی است، و در طول رویدادهایمان اوقات سرگرم‌کننده زیادی داشتیم. امتحانش کنید.
حالا بیایید کمی درباره بهبود آخربازی‌های تئوری‌تان صحبت کنیم.

تسلط بر آخربازی

غالباً می‌بینم که مردم در حال یادگیری پوزیسیون‌های ساده هستند، مثل چگونه تقابل را حفظ کنند.

[تصویر:  attachment.php?aid=1172]
آن‌ها یک دوره تماشا کردند، یا یک فصل از کتاب خواندند، و فکر می‌کنند می‌دانند، پس جلو می‌روند. اما اگر هرگز آن را امتحان نکرده باشند، ۹۹٪ مواقع، در تلاش اول‌شان برای مساوی کردن شکست می‌خورند.
پس، توصیه من چیست؟ شرط می‌بندم حدس زدید. آن را با شریک‌تان با هر دو رنگ تمرین کنید. سعی کنید ببرید و سعی کنید دفاع کنید.
به همین ترتیب، اگر درباره آخربازی‌های رخ پایه‌ای یاد گرفتید، ممکن است درباره وضعیت فیلیدور شنیده باشید...

[تصویر:  attachment.php?aid=1173]
پوزیسیون بالا را بچینید و ببینید آیا می‌توانید از دانش‌تان در عمل استفاده کنید. آیا می‌توانید پوزیسیون فیلیدور را حفظ کنید؟
یا اگر یاد گرفتید چگونه با یک فیل و یک اسب مات کنید، آن را هم بچینید.

[تصویر:  attachment.php?aid=1174]
مهم نیست، آیا مربی‌تان آن را به شما یاد داده، یا ویدئوهایی از آنا رودلف (که آن را فوق‌العاده توضیح می‌دهد!) تماشا کردید، یا تکنیک «W» یا تکنیک «Delétang's» را یاد گرفتید – مهم نیست. تا زمانی که آن را روی صفحه تمرین نکنید، به احتمال زیاد چند بار اول شکست خواهید خورد.
راستی، تمرین چگونگی مات کردن با یک فیل و یک اسب، مهارت‌تان را در احساس کار تیمی بین سوارهای سبک‌تان توسعه خواهد داد.

رخ و فیل در برابر رخ

آیا یک بازیکن پیشرفته هستید، که در حال یادگیری چگونگی دفاع یک رخ در برابر رخ+فیل است؟

[تصویر:  attachment.php?aid=1175]
آیا دو تا از مهم‌ترین تکنیک‌ها برای دفاع را یاد گرفتید؟ عالی است!
حتی اگر مطمئن هستید که می‌توانید در یک بازی واقعی آن را انجام دهید، و راه مساوی کردن را به خاطر دارید، باور کنید، نخواهید توانست تا زمانی که آن را تمرین کنید.
پس به شما پیشنهاد می‌کنم، هر پوزیسیون تئوری جدیدی که یاد گرفتید، آن را تمرین کنید. شما نیاز دارید یک ارتباط بین نورون‌های‌تان ایجاد کنید.

چه می‌شود اگر آنلاین بازی کنیم؟ (از لیچس استفاده کنید!)

چه می‌شود اگر شریک‌تان همسایه شما نباشد، و شما با آن‌ها آنلاین تمرین کنید؟ چگونه می‌توانید وضعیت‌ها را بچینید؟
نگران نباشید!
لیچس ویژگی‌ای دارد که به شما اجازه می‌دهد هر پوزیسیونی را بچینید – نشان‌تان می‌دهم چگونه.

[تصویر:  attachment.php?aid=1176]
پس از ارسال چالش به حریف، روی دکمه «ویرایش» کلیک کنید و می‌توانید هر پوزیسیونی که می‌خواهید تنظیم کنید.

[تصویر:  attachment.php?aid=1177]

این شما، شریک‌تان و تخیل‌تان است. موفق باشید!

راهی بدون تمرین وجود ندارد

وقتی فیلم‌های بروس لی را تماشا می‌کنید، جنگجوی خوبی می‌شوید؟ البته که نه، درست است؟
خوشبختانه، شطرنج متفاوت است. اگر یک دوره شطرنج تماشا کنید، بهتر خواهید شد. با این حال، نه به اندازه‌ای که اگر آن را هم تمرین کنید.
هر گشایشی که یاد گرفتید، سعی کنید آن را تمرین کنید. یک پوزیسیون تئوری جدید یاد گرفتید - آن را تمرین کنید، تا زمانی که بتوانید وضعیت تئوری مساوی را مساوی کنید یا وضعیت برنده را ببرید.
و با شریک تمرینی‌تان، می‌توانید وسط‌بازی‌تان را هم بهبود ببخشید. بسیار بهتر است، اگر دانش پایه‌ای درباره موضوع خاص داشته باشید، یا اگر کسی داشته باشید که بتوانید بازی‌ها را به او نشان دهید و از او مشورت بگیرید. اما به هر حال، تمرین کلیدی خواهد بود.

خلاصه

بازیکنان شطرنج زیادی هستند که به شدت روی کتاب‌ها و دوره‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند، اما هنوز یک شریک تمرینی ندارند. پیام من به شما این است که اکنون زمان تمرین آنچه از قبل به شما آموخته شده است!
در طول این سه‌گانه مقالات، امیدوارم توانسته باشم شما را متقاعد کنم که داشتن یک شریک تمرینی یکی از بهترین راه‌ها برای تسریع رشد شطرنج‌تان است. از بهبود درک‌تان از بازی، به دست آوردن انگیزه بیشتر برای رسیدن به اهداف‌تان، یادگیری درباره نقاط قوت و ضعف‌تان، و داشتن سرگرمی بیشتر در حین تمرین.
فرض کنید از قبل یک شریک تمرینی ندارید، یک چالش برای شما دارم. ۵ دقیقه وقت بگذارید (همین حالا، نه بعداً!) تا یک پست برای جستجوی یکی در این مقاله در همین پست یا گروه تلگرام انجمن شطرنج ایران ایجاد کنید، پشیمان نخواهید شد. موفق باشید!
یادداشت: اگر از قبل این کار را نکرده‌اید، مطمئن شوید که بخش اول این سری مقاله را که در آن درباره اهمیت داشتن یک شریک تمرینی صحبت کرده‌ایم، و بخش دوم را که در آن درباره چگونگی یافتن یکی صحبت می‌کنیم، بخوانید.
یادداشت دوم: همچنین می‌توانید افکارتان را در همین پست برای این مقاله خاص به اشتراک بگذارید.

تاریخ انتشار مقاله ۳ نوامبر ۲۰۲۰ 

ترجمه : محمد فتاحی

منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایل‌(های) پیوست شده
.webp   0.webp (اندازه: 27.71 KB / تعداد دفعات دریافت: 59)
.webp   1.webp (اندازه: 98.27 KB / تعداد دفعات دریافت: 59)
.webp   2.webp (اندازه: 30.87 KB / تعداد دفعات دریافت: 55)
.webp   3.webp (اندازه: 28.65 KB / تعداد دفعات دریافت: 52)
.webp   4.webp (اندازه: 30.47 KB / تعداد دفعات دریافت: 53)
.webp   5.webp (اندازه: 32.6 KB / تعداد دفعات دریافت: 54)
.webp   6.webp (اندازه: 31.14 KB / تعداد دفعات دریافت: 53)
.webp   7.webp (اندازه: 1.2 MB / تعداد دفعات دریافت: 50)
.webp   8.webp (اندازه: 330.36 KB / تعداد دفعات دریافت: 48)
.webp   9.webp (اندازه: 27.59 KB / تعداد دفعات دریافت: 48)
.webp   10.webp (اندازه: 26.56 KB / تعداد دفعات دریافت: 44)
.webp   11.webp (اندازه: 25.47 KB / تعداد دفعات دریافت: 45)
.webp   12.webp (اندازه: 28.26 KB / تعداد دفعات دریافت: 41)
.webp   13.webp (اندازه: 25.8 KB / تعداد دفعات دریافت: 45)
.webp   14.webp (اندازه: 26.44 KB / تعداد دفعات دریافت: 42)
.webp   15.webp (اندازه: 27.74 KB / تعداد دفعات دریافت: 43)
.webp   16.webp (اندازه: 31.86 KB / تعداد دفعات دریافت: 40)
.webp   17.webp (اندازه: 30.24 KB / تعداد دفعات دریافت: 39)
.webp   18.webp (اندازه: 30.88 KB / تعداد دفعات دریافت: 43)
.webp   19.webp (اندازه: 22.28 KB / تعداد دفعات دریافت: 42)
.webp   20.webp (اندازه: 21.66 KB / تعداد دفعات دریافت: 41)
.webp   21.webp (اندازه: 22.89 KB / تعداد دفعات دریافت: 42)
.webp   22.webp (اندازه: 22.03 KB / تعداد دفعات دریافت: 41)
.webp   23.webp (اندازه: 24.74 KB / تعداد دفعات دریافت: 45)
.webp   24.webp (اندازه: 43.42 KB / تعداد دفعات دریافت: 41)
۸-آبان-۰۴, ۰۳:۰۹ عصر
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Ali98

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
5 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Admin (۸-آذر-۰۴ ۰۵:۰۸ عصر), Ahmade56 (۳۰-آبان-۰۴ ۱۱:۳۳ صبح), Amir Mohammad Iranmanesh (۲۷-آبان-۰۴ ۱۱:۲۶ عصر), Ali98 (۱۸-آبان-۰۴ ۰۲:۰۶ عصر), Sasanui (۱۰-آبان-۰۴ ۱۰:۲۶ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی