مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روحیه در شطرنج
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
روحیه در شطرنج
سلام
من میخوام امروز به شما یه جورایی روحیه شطرنجی بدم

بفرما:
1-همیشه این رو بدون که حریفت موقع شروع با تو یک اندازه مهره
2-حریف میخواد هر کی باشه تو بازیتو کن.
3-نگاه کن حریفت حرکت الکی میره
4-حریفت قربانی الکی نمیده .
5-به پات فکر نکن اگه حریفت قوی بود به برد فکر کن.

ببین افتاد؟77
نویسنده:محسن حاجیان
۲۵-آبان-۹۲, ۱۲:۵۷ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Admin

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
35 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
parhizkar2000 (۲۱-فروردین-۰۲ ۰۲:۳۹ عصر), Meraj shargh (۱۹-مرداد-۹۷ ۰۸:۳۶ صبح), یاسین1385 (۱۸-خرداد-۹۷ ۰۸:۴۴ عصر), Karimi (۲۴-بهمن-۹۶ ۱۲:۱۵ صبح), mishdi (۲۳-مرداد-۹۶ ۰۸:۳۰ عصر), yas.m (۲۶-فروردین-۹۶ ۱۱:۲۶ صبح), saeedjavan (۲۹-آذر-۹۵ ۱۲:۴۵ صبح), مگنوس کارلسن (۲۷-خرداد-۹۵ ۱۲:۲۲ عصر), GhoGhnoos (۱۸-تیر-۹۴ ۰۱:۱۶ صبح), mery lady (۱۳-خرداد-۹۴ ۰۲:۱۸ عصر), david_violaw (۱۷-آذر-۹۳ ۱۱:۰۹ صبح), feryachmaz (۷-آبان-۹۳ ۰۴:۵۳ عصر), Mr.Mahdi (۹-شهریور-۹۳ ۰۵:۰۷ عصر), pasteur (۴-شهریور-۹۳ ۰۷:۵۴ صبح), rook (۲۹-مرداد-۹۳ ۰۹:۳۰ عصر), masomeh (۱۴-خرداد-۹۳ ۱۱:۳۲ عصر), kabus22 (۵-خرداد-۹۳ ۰۳:۱۳ عصر), nakhik (۱۹-اردیبهشت-۹۳ ۰۶:۲۱ عصر), جواد اژدربناب (۲۷-فروردین-۹۳ ۰۶:۴۹ عصر), molana158 (۲۰-فروردین-۹۳ ۱۲:۱۲ عصر), houshang (۱۸-اسفند-۹۲ ۱۰:۵۴ صبح), sahya2010 (۱۴-اسفند-۹۲ ۱۰:۴۰ صبح), mm501 (۲۴-بهمن-۹۲ ۰۸:۵۶ عصر), kOOrOsh92 (۵-دی-۹۲ ۰۹:۰۹ عصر), ehsan (۲۲-آذر-۹۲ ۰۱:۰۰ عصر), mmnir (۲۰-آذر-۹۲ ۰۲:۰۰ عصر), aavvzz (۱۸-آذر-۹۲ ۰۷:۰۹ عصر), شطرنج بازز (۱۶-آذر-۹۲ ۰۶:۳۲ عصر), محمد رضا (۵-آذر-۹۲ ۰۱:۵۹ عصر), ahmad (۳-آذر-۹۲ ۱۲:۱۳ صبح), مهدی حسامی (۳۰-آبان-۹۲ ۰۹:۳۷ صبح), kamranp (۲۵-آبان-۹۲ ۰۹:۳۳ عصر), azizi (۲۵-آبان-۹۲ ۰۱:۱۷ عصر), mohsen987 (۲۵-آبان-۹۲ ۰۱:۰۳ عصر), Admin (۲۵-آبان-۹۲ ۰۱:۰۱ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی
انجمن شطرنج ایران در تلگرام