مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش اینترنتی شطرنج
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
آموزش اینترنتی شطرنج
سلام
من میخوام شطرنج حرفه ای رو اینترنتی توسط شما دوست عزیز یاد بگیرم اونم از چت کردن چهارشنبه ها
دعاتون میکنم2323232323232323
۲۴-مهر-۹۲, ۱۰:۳۹ صبح
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط nedabani

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
32 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
sbrmahmoodi78 (۱-بهمن-۰۳ ۱۲:۱۹ صبح), hamzeh1363 (۹-خرداد-۹۷ ۰۴:۵۱ صبح), mohamed sayed (۱۷-فروردین-۹۷ ۱۲:۴۷ عصر), Ali.mrf2015 (۱۱-آذر-۹۴ ۰۳:۱۱ عصر), majid-a (۱۱-فروردین-۹۴ ۰۲:۳۴ عصر), vinny-sellina (۲۷-آبان-۹۳ ۰۸:۲۹ عصر), babak567 (۱-شهریور-۹۳ ۰۳:۱۵ عصر), caissa_1111 (۶-مرداد-۹۳ ۰۵:۲۴ عصر), Arash3626 (۳-مرداد-۹۳ ۰۶:۱۹ عصر), bfarzaneh (۱۲-فروردین-۹۳ ۰۲:۲۲ عصر), mehdi (۱۵-بهمن-۹۲ ۱۱:۲۵ صبح), hamid_tehrani (۲۵-دی-۹۲ ۰۹:۳۶ عصر), emamalinasab (۷-دی-۹۲ ۱۲:۵۳ صبح), shapourbakhshi (۷-دی-۹۲ ۱۲:۳۰ صبح), aavvzz (۳۰-آذر-۹۲ ۰۲:۰۹ عصر), yasaman2 (۱۸-آذر-۹۲ ۰۳:۵۳ عصر), mehdi1368 (۳-آذر-۹۲ ۰۲:۱۴ عصر), sheida_3731 (۱۸-آبان-۹۲ ۰۱:۲۶ عصر), maakaan (۶-آبان-۹۲ ۱۰:۴۸ عصر), kamranp (۵-آبان-۹۲ ۰۸:۲۵ عصر), reza4 (۵-آبان-۹۲ ۰۲:۱۴ عصر), HOSSEINI Hamed (۲-آبان-۹۲ ۱۱:۲۸ عصر), moparto (۱-آبان-۹۲ ۱۱:۳۲ صبح), marshaltc (۳۰-مهر-۹۲ ۰۳:۱۶ عصر), shah rokh (۲۸-مهر-۹۲ ۰۴:۵۱ عصر), mohammadi (۲۶-مهر-۹۲ ۱۰:۲۱ عصر), azizi (۲۶-مهر-۹۲ ۰۷:۵۹ عصر), tavakolipourali (۲۵-مهر-۹۲ ۰۳:۲۸ عصر), sahya2010 (۲۵-مهر-۹۲ ۱۲:۲۱ صبح), Admin (۲۴-مهر-۹۲ ۰۲:۱۵ عصر), nedabani (۲۴-مهر-۹۲ ۰۱:۴۹ عصر), mohsen987 (۲۴-مهر-۹۲ ۱۰:۳۹ صبح)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی