مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتشارات فرزین
نویسنده پیام
مدیر ارشد انجمن

مدیر ارشد انجمن

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 30
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
7 سال
گشايش مورد علاقه
C4
ریتينگ
دلنوشته من خدمت به هموطنانم افتخار من است
سپاس ها 152
سپاس شده 289 بار در 164 ارسال

ارسال: #1
انتشارات فرزین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mohammadi
۱۲-بهمن-۹۱, ۰۱:۱۰ صبح
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط mohsen987 ، poryan
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #2
RE: انتشارات فرزین
حركات نامرئي در شطرنج خوبه؟ 6500 تومان است و 336 صفحه ؟
نمونشو هم نزاشته خوبه؟ چه طور کتابیه؟Smiley57
۲۴-مرداد-۹۲, ۰۱:۵۵ عصر
جستجو پاسخ
مدیر ارشد انجمن

مدیر ارشد انجمن

اعتبار: 30
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
7 سال
گشايش مورد علاقه
C4
ریتينگ
دلنوشته من خدمت به هموطنانم افتخار من است
سپاس ها 152
سپاس شده 289 بار در 164 ارسال

ارسال: #3
سلام
اگر سفارشات در تعدادزیاد باشد تخفیف داده می شود
حرکات نامرئی در شطرنج کتاب مناسبی می باشد
mohammadi
۲۴-مرداد-۹۲, ۱۱:۲۳ عصر
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Admin ، mohsen987
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #4
میشه بگید مثلا چهچیز هایی رو گفته؟Smiley48
(آخرین ویرایش: ۲۵-مرداد-۹۲, ۱۱:۴۶ صبح، توسط mohsen987.)
۲۵-مرداد-۹۲, ۱۱:۴۴ صبح
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
100 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
علی بمببببب (۲۸-بهمن-۰۴ ۱۲:۵۵ صبح), h.amirzade@gmail.com (۱۰-بهمن-۰۴ ۱۱:۵۹ صبح), Sadeghiq (۶-دی-۰۴ ۱۰:۴۷ عصر), 123Samir (۲۰-شهریور-۰۴ ۱۱:۰۹ عصر), hamed.hahsemi (۲۳-مرداد-۰۴ ۰۵:۱۸ عصر), Alireqwz (۲۴-اردیبهشت-۰۴ ۰۶:۲۵ صبح), میم کاف (۱۷-اردیبهشت-۰۴ ۱۰:۰۵ عصر), Amir132irr (۱۶-اردیبهشت-۰۴ ۰۱:۳۱ صبح), HassanKhodadadi (۲۳-فروردین-۰۴ ۱۱:۰۷ صبح), Morteza755 (۱۶-اسفند-۰۳ ۰۷:۱۷ عصر), suunorth (۳-اسفند-۰۳ ۱۲:۲۳ عصر), xxbignoobxx (۱۹-بهمن-۰۳ ۰۱:۱۱ عصر), manourips (۱۸-بهمن-۰۳ ۰۶:۴۲ صبح), Parham Solymani (۱۷-آبان-۰۳ ۰۸:۵۴ عصر), محمد خسروی (۱۳-آبان-۰۳ ۰۴:۴۵ عصر), frenchdefensesucks (۲۵-شهریور-۰۳ ۰۲:۵۰ صبح), Manavi (۲۵-اسفند-۰۲ ۰۴:۴۰ عصر), نکتدمک (۴-بهمن-۰۲ ۰۳:۲۱ صبح), Sasanm10 (۶-دی-۰۲ ۰۹:۱۹ عصر), Naeim2008 (۲-دی-۰۲ ۱۰:۵۲ عصر), sherlock001 (۱۷-آذر-۰۲ ۱۲:۳۸ صبح), farzad-t-a-1993 (۱۲-آبان-۰۲ ۰۴:۵۲ صبح), parhizkar2000 (۱۹-مهر-۰۲ ۱۰:۴۴ صبح), 5262 (۱۵-شهریور-۰۲ ۰۸:۰۲ صبح), catalanhakra (۷-شهریور-۰۲ ۰۶:۵۰ عصر), Shabnam (۴-شهریور-۰۲ ۰۴:۳۹ عصر), Imanp (۱۴-مرداد-۰۲ ۰۷:۲۲ عصر), siavash.zarei (۱۴-مرداد-۰۲ ۱۲:۰۶ صبح), Mss (۴-مرداد-۰۲ ۰۸:۴۴ عصر), nima491 (۱۰-تیر-۰۲ ۰۲:۱۴ صبح), Alimirzaee (۳۱-اردیبهشت-۰۲ ۱۲:۰۵ عصر), Amir700w (۲۸-اردیبهشت-۰۲ ۰۲:۲۲ عصر), Parsa ferdosmakan (۲۴-فروردین-۰۲ ۱۱:۰۳ صبح), Parsa8197 (۱۱-فروردین-۰۲ ۰۳:۳۷ صبح), afshin321 (۲۰-اسفند-۰۱ ۱۰:۵۴ عصر), Foad60 (۱۰-اسفند-۰۱ ۰۱:۱۷ صبح), erfanamani47 (۲۵-آذر-۰۱ ۱۰:۲۹ عصر), chess2022 (۲۴-آذر-۰۱ ۰۴:۲۸ عصر), abiearam (۲۱-مهر-۰۱ ۰۱:۱۹ صبح), هادی کاظمی (۲-شهریور-۰۱ ۰۳:۳۲ صبح), پویا نیکو (۱-شهریور-۰۱ ۱۱:۴۲ عصر), mohammad_sangsefidy (۲۷-تیر-۰۱ ۰۲:۵۱ صبح), Parsa-Mohamadi (۹-تیر-۰۱ ۰۶:۰۹ عصر), Mirza Mohammad (۱۶-خرداد-۰۱ ۰۴:۴۱ عصر), شیما (۳۱-اردیبهشت-۰۱ ۰۴:۵۳ صبح), Salman1369niknafs (۲۷-اردیبهشت-۰۱ ۰۵:۱۸ صبح), Mehdi21 (۲۱-فروردین-۰۱ ۰۲:۵۸ صبح), hesamkhoshnavaz (۱۹-اسفند-۰۰ ۱۱:۴۲ عصر), maramchess (۱۵-اسفند-۰۰ ۰۳:۲۱ صبح), rezaoffice (۷-اسفند-۰۰ ۰۸:۱۶ عصر), AliBeni (۲۹-بهمن-۰۰ ۰۹:۵۸ عصر), pdevil (۲۶-بهمن-۰۰ ۰۹:۰۸ عصر), abas61 (۱۹-بهمن-۰۰ ۰۲:۱۹ صبح), Amir12345 (۱۵-بهمن-۰۰ ۱۱:۵۷ عصر), MEHDI2020 (۲۶-دی-۰۰ ۰۶:۳۷ عصر), oveys1400 (۱-آذر-۰۰ ۰۹:۲۷ عصر), Amiirrza (۱۰-مهر-۰۰ ۱۱:۴۶ عصر), m_jafarzadeh (۳-مهر-۰۰ ۰۳:۲۵ عصر), marimoori (۱-مهر-۰۰ ۰۶:۴۲ عصر), kaisa134849 (۳۱-شهریور-۰۰ ۱۲:۰۵ صبح), tamom (۷-مرداد-۰۰ ۱۲:۰۲ صبح), Keyvan.gholami2000 (۱-مرداد-۰۰ ۰۹:۵۱ صبح), peymancrown (۲۱-تیر-۰۰ ۰۷:۴۹ صبح), arman.abbasi868@gmail.com (۱۷-تیر-۰۰ ۰۶:۱۷ عصر), Ny.Y (۱۸-خرداد-۰۰ ۰۸:۱۶ صبح), mrbabayi574 (۱۱-خرداد-۰۰ ۰۹:۳۳ عصر), foroughi_sha (۲۳-فروردین-۰۰ ۰۸:۴۸ صبح), achm1999 (۲۰-فروردین-۰۰ ۰۵:۵۰ عصر), chesskar890 (۲۷-بهمن-۹۹ ۰۸:۳۰ صبح), ۱۳۶۳۴۸۶۹۳۴ (۲۱-بهمن-۹۹ ۱۲:۰۱ صبح), perspolis (۲۹-دی-۹۹ ۰۷:۳۱ عصر), sirvan_86 (۲۰-دی-۹۹ ۰۸:۴۷ عصر), mb2000 (۲۳-آذر-۹۹ ۱۱:۴۷ عصر), Mehr13Mir48 (۱۳-آذر-۹۹ ۰۲:۳۵ صبح), shahram.shayanmehr (۱۰-آبان-۹۹ ۱۰:۱۹ صبح), Ramin68tr (۸-آبان-۹۹ ۰۵:۴۶ عصر), saer8869 (۷-آبان-۹۹ ۱۰:۵۶ صبح), infomahboob@yahoo.com (۲۸-شهریور-۹۹ ۰۴:۰۶ صبح), sashima (۱۹-شهریور-۹۹ ۰۹:۰۹ عصر), amirreza 1385 (۳۱-مرداد-۹۹ ۱۰:۵۰ صبح), erfan_fro (۱۵-مرداد-۹۹ ۰۶:۳۶ صبح), peyman218 (۳۱-تیر-۹۹ ۱۰:۴۴ صبح), khaledalekasir (۲۴-تیر-۹۹ ۰۸:۳۶ عصر), nina (۹-تیر-۹۹ ۱۰:۰۲ عصر), bschess (۲۹-اردیبهشت-۹۹ ۰۱:۲۶ عصر), Foadmir (۲۶-اردیبهشت-۹۹ ۰۴:۵۶ عصر), Ramin1973 (۵-اردیبهشت-۹۹ ۰۳:۵۸ صبح), abol13744731 (۲۷-فروردین-۹۹ ۰۳:۱۸ عصر), NAMohammad (۱۶-فروردین-۹۹ ۱۱:۴۰ عصر), yucoodi (۱۶-فروردین-۹۹ ۰۴:۳۱ عصر), forud (۱۷-اسفند-۹۸ ۰۶:۳۲ عصر), amirhossein313 (۱۰-اسفند-۹۸ ۰۱:۴۶ عصر), sattari313 (۲۶-بهمن-۹۸ ۰۶:۵۸ عصر), pokkerfase (۱۸-بهمن-۹۸ ۰۴:۰۸ عصر), jimbo (۱۵-بهمن-۹۸ ۰۴:۱۲ عصر), metamask (۸-بهمن-۹۸ ۱۱:۲۴ عصر), milam36682 (۷-بهمن-۹۸ ۰۹:۴۳ صبح), عرفان سهرابی (۲۵-دی-۹۸ ۰۱:۴۸ صبح), saeedjavan (۲۴-دی-۹۸ ۰۹:۰۳ عصر), shahinseifi (۱۹-دی-۹۸ ۰۳:۲۰ صبح)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی