مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش گشایش رتی
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
آموزش گشایش رتی
سلام
اینم یک گشایش دیگر
  1. Cf3 d6
  2. g3 Cf6
  3. c4 e5
  4. Fg2 c6
  5. d3 Fe7
  6. Cbd2 o-o
  7. o-o Cbd7
  8. b3 Dc7
  9. Fb2 Te8
  10. Dc2 Ff8
لطفا بحث و تبادل نظر کنید درمورد گشایش رتی و ضعف و قدرتشو بگید
۲۵-مرداد-۹۲, ۰۳:۵۶ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط reza4
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #2
RE: آموزش گشایش رتی
تحلیل خودم:
تو گشایشی که قلعه گیری باشه خوب گشایشی است.05
۲۵-مرداد-۹۲, ۰۴:۰۰ عصر
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
66 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
alireza2024 (۱۳-مهر-۰۴ ۰۳:۲۰ عصر), alisadeghikia (۳۱-اردیبهشت-۰۲ ۰۸:۳۹ صبح), nina (۲۱-اردیبهشت-۹۹ ۱۱:۴۴ صبح), rook_1398 (۱۳-اردیبهشت-۹۹ ۰۵:۱۱ عصر), NAMohammad (۱۹-فروردین-۹۹ ۱۱:۵۰ صبح), Mohamadtaha4231 (۷-آبان-۹۸ ۰۹:۴۲ عصر), kooshkia (۱۶-فروردین-۹۸ ۰۳:۲۸ عصر), amirmohammad007 (۲۳-اسفند-۹۷ ۰۸:۰۷ صبح), Hassan rezaihajivarh@gmail.com (۱-اسفند-۹۷ ۱۰:۲۳ عصر), taghi70 (۱۸-دی-۹۷ ۱۱:۰۱ صبح), وحید اباذری (۱۵-دی-۹۷ ۰۳:۵۰ عصر), akbar_sf (۸-دی-۹۷ ۱۱:۵۵ عصر), Amirm_ghiyasi (۷-دی-۹۷ ۰۶:۱۳ صبح), HR-62 (۱۵-آبان-۹۷ ۰۱:۳۳ عصر), Amiregg00 (۱۲-آبان-۹۷ ۰۹:۵۷ عصر), آرون (۲۲-مهر-۹۷ ۰۹:۳۹ عصر), emadbandar67 (۲۶-شهریور-۹۷ ۰۵:۳۱ عصر), Meraj shargh (۱۹-مرداد-۹۷ ۰۸:۳۷ صبح), Karimi (۲۴-بهمن-۹۶ ۱۲:۲۴ صبح), rabyjan (۴-شهریور-۹۶ ۱۰:۰۲ عصر), miraky (۱۲-خرداد-۹۶ ۱۰:۵۴ صبح), yas.m (۲۶-فروردین-۹۶ ۱۱:۲۶ صبح), mohammad013 (۲۶-فروردین-۹۶ ۰۱:۰۲ صبح), mehrdad1356 (۳-بهمن-۹۵ ۰۱:۴۰ عصر), mamadtbt (۲-بهمن-۹۵ ۰۳:۱۳ عصر), hamid2300 (۱۶-آذر-۹۵ ۰۳:۰۹ عصر), مهدی بینایی (۳۰-آبان-۹۵ ۰۷:۴۶ عصر), ostadip (۱۹-آبان-۹۵ ۰۵:۴۸ عصر), آرش نوروززاده (۲۳-مهر-۹۵ ۰۸:۵۵ صبح), SMM (۱۳-مهر-۹۵ ۰۲:۰۷ عصر), ARA82 (۱۰-مهر-۹۵ ۰۳:۴۸ عصر), abouzar67 (۶-مهر-۹۵ ۰۸:۲۳ عصر), explosion (۲۳-خرداد-۹۵ ۰۱:۳۳ عصر), مهدی رستمی (۲۳-اردیبهشت-۹۵ ۱۰:۳۴ صبح), rasoul (۱۰-اردیبهشت-۹۵ ۰۳:۳۸ صبح), MrAbbas021 (۹-اردیبهشت-۹۵ ۰۶:۱۳ عصر), ehsantabli (۲-اردیبهشت-۹۵ ۰۴:۵۵ صبح), yahya (۱۲-شهریور-۹۴ ۰۹:۵۷ صبح), aligole (۴-شهریور-۹۴ ۰۵:۰۹ عصر), hoomanhemmati (۲۶-خرداد-۹۴ ۰۴:۵۱ عصر), mery lady (۱۳-خرداد-۹۴ ۱۲:۲۷ عصر), davood (۲۵-اردیبهشت-۹۴ ۰۹:۴۵ صبح), Alirezasghi (۲-فروردین-۹۴ ۱۲:۴۴ عصر), reza8198 (۲۶-اسفند-۹۳ ۰۹:۳۹ عصر), saeed62 (۱۵-اسفند-۹۳ ۱۱:۴۲ صبح), احمد رضایی (۲۲-بهمن-۹۳ ۱۰:۴۵ صبح), احسان (۱۳-شهریور-۹۳ ۰۲:۴۸ عصر), ميلاد ويسی (۱۳-دی-۹۲ ۰۷:۱۵ عصر), HOSSEINI Hamed (۷-آبان-۹۲ ۱۱:۴۸ عصر), pejman88 (۶-آبان-۹۲ ۱۲:۲۱ عصر), reza4 (۱۸-مهر-۹۲ ۱۰:۲۹ صبح), marshaltc (۹-مهر-۹۲ ۰۱:۰۵ عصر), ربیع (۳۱-شهریور-۹۲ ۰۲:۳۹ عصر), حمید خدابنده لو (۳۱-شهریور-۹۲ ۱۱:۳۷ صبح), moralkam (۲۲-شهریور-۹۲ ۱۰:۲۱ عصر), mm501 (۱۸-شهریور-۹۲ ۰۱:۲۹ عصر), jjsaeed (۱۲-شهریور-۹۲ ۰۸:۳۸ عصر), !H3S!HUNTERH3@RT (۵-شهریور-۹۲ ۱۲:۴۷ صبح), khan_sadegh (۴-شهریور-۹۲ ۱۰:۲۹ عصر), mostafa (۴-شهریور-۹۲ ۱۱:۳۶ صبح), Admin (۳۰-مرداد-۹۲ ۰۷:۵۷ عصر), shah rokh (۲۹-مرداد-۹۲ ۱۱:۲۰ صبح), meysam_ghalandari (۲۸-مرداد-۹۲ ۰۹:۳۲ عصر), kavir85 (۲۸-مرداد-۹۲ ۰۱:۳۷ عصر), mohsen987 (۲۶-مرداد-۹۲ ۰۶:۱۴ عصر), داشاکل (۲۶-مرداد-۹۲ ۰۱:۳۷ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی