مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر





بستن


مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سه بازیکن عضو باشگاه +2800
نویسنده پیام
مدیر ارشد انجمن


مدیر ارشد انجمن

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 225
تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۱

اعتبار: 30
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
7 سال
گشايش مورد علاقه
C4
ریتينگ
محل سکونت
اسلام آبادغرب
دلنوشته من خدمت به هموطنانم افتخار من است
سپاس ها 152
سپاس شده 289 بار در 164 ارسال

ارسال: #1
سه بازیکن عضو باشگاه +2800
[تصویر:  Magnus-Carlsen2.jpg]

سه بازیکن عضو باشگاه +2800 در ژانویه 2013:
در اولین ماه میلادی، فدراسیون شطرنج جهان اسامی 100 بازیکن بالای درجه 2800 را منتشر کرد که نام سه بازیکن از بقیه بیشتر به چشم می آید. این بازیکنان عضو باشگاه +2800 می باشند.

در ماه ژانویه سه بازیکن درجه شان بالای 2800 به چشم میخورد. رکورد جدید مگنوس کارلسن نروژی نیز در لیست فدراسیون شطرنج جهان شناخته شده است. در حال حاضر او با درجه ی 2861 بالاتر از بازیکنان دیگر در صدر این لیست نشسته است. او بعد از مسابقات کلاسیک لندن به درجه خود 13 واحد افزود. ولادیمر کرامنیک روسی نیز با درجه 2810 بعد از وی در مقام دوم ایستاده است و اما مقام سوم این لیست کسی نیست جزء قهرمان المپیاد، لئون آرونیان ارمنی.

7 شطرنجباز دیگری که این لیست را کامل می کنند به ترتیب عبارتند از: رچبوف، کارانا، کاریاکین، آناند، توپالوف، ناکامورا و ممدروف. میانگین درجات این بازیکنان 2766 می باشد. این میانگین 5 واحد بیشتر از ژانویه 2012 میلادی است و هم چنین 22 واحد بیشتر از میانگین لیست درجه ژانویه سال 2010 میلادی و 43 واحد بیشتر از لیست میانگین ژانویه سال 2006 و 62 واحد بیشتر از لیست ژانویه 12 سال پیش است.

در مجموع 47 بازیکن بالای درجه 2700 در لیست ژانویه سال 2013 دیده می شود. 100 نفر برتر جهان سال 2013 با ادواردو ایتریزاگا با درجه 2650 به پایان می رسد. همان طور که در ماه دسامبر نیز نفر آخر این لیست بود. چند نفر تازه وارد نیز به این لیست اضافه شدند که نام آن ها را مشاهده می کنید: Ildar Khairullin نفر 99 این لیست با درجه 2650، Denis Khismatullin نفر 94 این لیست با درجه 2652 و Hrant Melkumyan نفر 88 این جدول با درجه 2656.

یک مسابقه جالب نیز پیش رو داریم. بله ... مسابقات تاتا استیل 2013 نیز در راه است و مگنوس کارلسن نروژی برای اولین بار در سال جدید میلادی می خواهد درجه خود را بهبود ببخشد. در گروه الف این مسابقات، که در آن کارلسن مخالفان اصلی خود را می بیند مانند کارانا و کاریاکین که آن ها نیز سعی بر این دارند تا درجه خود را بالای 2800 برسانند. باشگاه 2700 نیز در گروه ب این مسابقات به رقابت می پردازند.

تمامی بازی ها و هم چنین مسابقاتی مانند بازی های تاتا استیل و جبل الطارق، تجزیه و تحلیل می شود و در سایت ChessDom به صورت زنده پخش می شود.

لینک خبر: [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر:  j4574_Chess2.png]
mohammadi
(آخرین ویرایش: ۲۳-دی-۹۱, ۰۱:۴۱ عصر، توسط mohammadi.)
۲۲-دی-۹۱, ۰۲:۱۹ عصر
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط A1_STAR1
کاربر سایت


کاربر سایت

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 20
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱

اعتبار: 6
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
1.d4
ریتينگ
1731
محل سکونت
نمین
دلنوشته من i am a Humanist
سپاس ها 3
سپاس شده 27 بار در 13 ارسال

ارسال: #2
RE: سه بازیکن عضو باشگاه +2800
با تشکر از مطلب ارسالی شما
1. البته لئون آرونیان قهرمان المپیاد هست نه المپیک.
2. بله. همون طور که تو متن اشاره شده افزایش ریتینگ 10 نفر برتر در سال های اخیر قابل ملاحظه می باشد.
به نظر من ریتینگ های امروزی آن کیفیتی را که باید داشته باشد را ندارد. به اعتقاد من اگر قهرمانی مانند آلخین یا فیشر امروزه با این 47 نفر بالای 2700 بازی می کردند 80٪ امتیازات رو کسب می کردند. البته کاسپاروف هم به این نکته اشاره کرده است که کمیت ریتینگ ها افزایش پیدا کرده نه کیفیت آن ها.
amir-nobi، از تاریخ Nov 2012 عضو انجمن شطرنج ایران می باشد.
۲۲-دی-۹۱, ۱۰:۴۱ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط mohammadi
مدیر ارشد انجمن


مدیر ارشد انجمن

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 225
تاریخ عضویت: آبا ۱۳۹۱

اعتبار: 30
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
7 سال
گشايش مورد علاقه
C4
ریتينگ
محل سکونت
اسلام آبادغرب
دلنوشته من خدمت به هموطنانم افتخار من است
سپاس ها 152
سپاس شده 289 بار در 164 ارسال

ارسال: #3
RE: سه بازیکن عضو باشگاه +2800
ممنون از شما دوست عزیز
mohammadi
۲۳-دی-۹۱, ۰۱:۴۲ عصر
وبسایت جستجو پاسخ


چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
29 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Amur3467 (۹-آذر-۰۳ ۱۰:۱۳ عصر), moeinnazarabadian (۱۲-فروردین-۰۰ ۱۰:۳۹ صبح), payam (۱۳-آبان-۹۸ ۰۴:۰۳ صبح), Mjman (۴-دی-۹۶ ۰۴:۴۵ عصر), mb2000 (۱۱-شهریور-۹۶ ۰۱:۴۴ عصر), پوریا رئوفی (۲۸-خرداد-۹۵ ۱۰:۱۱ صبح), erekhshe (۲۳-اسفند-۹۴ ۰۸:۰۷ صبح), A1_STAR1 (۲۹-مهر-۹۴ ۰۱:۴۴ صبح), reza_bpu (۱۶-شهریور-۹۴ ۰۹:۴۸ صبح), yahya (۱۲-شهریور-۹۴ ۰۲:۳۳ عصر), Admin (۱۷-مرداد-۹۴ ۰۹:۰۸ عصر), ali2afp (۱۹-فروردین-۹۴ ۱۱:۳۳ عصر), Fartaj58 (۱۶-آذر-۹۳ ۰۱:۰۴ صبح), reza199512 (۱۱-آذر-۹۳ ۰۸:۰۳ عصر), احمد رضایی (۱۰-مرداد-۹۳ ۱۱:۳۲ صبح), Saee-king (۱۷-تیر-۹۳ ۰۵:۳۵ عصر), 52622 (۱۶-تیر-۹۳ ۱۱:۱۹ صبح), hadi706 (۱۸-خرداد-۹۳ ۰۱:۵۴ عصر), mohamad0098 (۱۳-خرداد-۹۳ ۰۷:۲۹ عصر), kabus22 (۲-خرداد-۹۳ ۰۴:۰۷ عصر), ha_hab2010 (۲۰-اردیبهشت-۹۳ ۱۲:۲۱ عصر), mayra (۱۵-اردیبهشت-۹۳ ۱۰:۴۳ عصر), mishdi (۲۷-فروردین-۹۳ ۰۹:۴۱ عصر), حمید خدابنده لو (۳۱-شهریور-۹۲ ۰۸:۲۸ عصر), moralkam (۱۴-شهریور-۹۲ ۰۱:۰۲ عصر), shah rokh (۵-شهریور-۹۲ ۱۰:۴۷ صبح), Karbar (۲۹-مرداد-۹۲ ۰۹:۲۹ صبح), mm501 (۶-مرداد-۹۲ ۰۷:۴۶ عصر), mask (۲۰-تیر-۹۲ ۰۳:۱۵ عصر)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی