انجمن شطرنج ایران Iranian Chess Forum

نخستین و بزرگترین انجمن شطرنج در ایران

شطرنج,کتاب,اخبار,مقاله,فیلم آموزشی,بزرگان شطرنج

شطرنج

انجمن شطرنج ایران
شطرنج
مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

۱۰ درس ارزشمند از لوون آرونیان
زمان کنونی: ۲۵-تير-۰۴, ۰۲:۴۴ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Admin
آخرین ارسال: Admin
پاسخ ها 1
بازدید 342

نویسنده پیام
مدیر کل سایت

مدیر کل سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 127
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
b4
ریتينگ
1820
دلنوشته من انجمن شطرنج ایران،نخستین انجمن تخصصی شطرنج

سطح: 32
اعتبار: 245 / 790
مهارت: 484 / 29,321
تجربه: 61 / 100
سپاس ها 912
سپاس شده 1182 بار در 514 ارسال

ارسال: #1
new ۱۰ درس ارزشمند از لوون آرونیان
[تصویر:  attachment.php?aid=1010]

۱۰ درس از لوون آرونیان درباره‌ی شادی، درد، بازآفرینی، رشد و رؤیاها.

گفتگوی اخیر من با لوون آرونیان آنقدر عمیق بود که دوباره به تماشای این قسمت برگشتم تا درباره‌ی برخی از مفاهیم و ایده‌های او تأمل کنم.
سپس، درست مانند کاری که با کتاب‌ها، دوره‌ها یا پادکست‌ها انجام می‌دهم، درس‌های کلیدی که از لوون گرفتم را یادداشت کردم.
این درس‌ها را با شما به اشتراک می‌گذارم با این امید که همانطور که برای من الهام‌بخش بودند، برای شما نیز ایده‌ها و الهامات جدیدی به همراه داشته باشند.

۱. شادی با قدردانی آغاز می‌شود وقتی زندگی‌تان را با قدردانی پر می‌کنید، شادی چاره‌ای جز پیروی ندارد. هرچه بیشتر برای چیزهای کوچک قدرشناسی کنید، شادی بیشتری به زندگی‌تان دعوت می‌کنید.

۲. تاریکی درون‌تان را بشناسید خطر در داشتن یک سویه‌ی تاریک نیست. خطر در انکار آن است. آگاهی است که آن را قابل مدیریت می‌کند. وقتی آگاه هستید، شما انتخاب می‌کنید. وقتی ناآگاه هستید، آن شما را انتخاب می‌کند.

۳. اصول را راهنمای خود قرار دهید اگر اصولی نداشته باشید، وسوسه‌ها مسیرتان را تعیین خواهند کرد. و بیشتر آن‌ها شما را به جایی می‌برند که نمی‌خواهید بروید.

۴. آشفتگی، فرصتی برای بازآفرینی است گاهی آشفتگی دقیقاً همان چیزی است که به آن نیاز دارید. آن شما را وادار به توقف می‌کند. به فکر کردن. و به بازآفرینی خودتان.

۵. ابتدا حقیقت، سپس عشق پیش از عشق، باید حقیقت وجود داشته باشد. تغییر واقعی با نگاه کردن در آینه و بدون فیلتر به خود اشاره کردن، آغاز می‌شود. بدون حقیقت، عشق به پوششی برای پنهان‌کاری تبدیل می‌شود، نه درمان.

۶. انعطاف‌پذیری از راحتی زاده نمی‌شود با ماندن در منطقه‌ی راحتی‌تان رشد نمی‌کنید. انعطاف‌پذیری زمانی ساخته می‌شود که دنیا شما را به حد نهایی‌تان برساند. دردناک‌ترین درس‌های زندگی، همان‌هایی هستند که به شما قدرت دوباره برخاستن می‌دهند.

۷. وقتی شور فروکش می‌کند، مسیر جدیدی بیابید کلید موفقیت بلندمدت، اشتیاق است. اگر هیجان برای کارتان را از دست داده‌اید، زمان آن رسیده که مسیرهای جدیدی را کشف کنید، اما همیشه به جوهره‌ی آنچه شما را به پیش می‌راند، وفادار بمانید.

۸. چرایی خود را بشناسید پیش از آغاز سفر، بپرسید چرا آن را می‌خواهید. وقتی یک چرایی قوی دارید، موتور نیرومندی برای پیش راندن خود دارید. این نیرویی است که حتی وقتی کارها آسان نیستند، شما را به پیش می‌برد.

۹. رشد، ماجراجویی بی‌پایان است رشد واقعی با مقصد نهایی همراه نیست - سفری بی‌پایان است. هر تجربه‌ای ما را شکل می‌دهد، هر چالشی ما را می‌گستراند، و هر روز فرصتی برای رشد بیشتر فراهم می‌کند.

۱۰. رؤیاها تغییر می‌کنند - به آن‌ها اجازه دهید گاهی، رؤیایی که در ۲۰ سالگی داشتید، با ۴۰ سالگی متناسب نیست. رؤیاها تکامل می‌یابند - به آن‌ها اجازه دهید. آنچه اهمیت دارد این است که آن‌ها شما را به جلو حرکت دهند.

[تصویر:  attachment.php?aid=1011]

اگر هنوز قسمت کامل با لوون آرونیان را تماشا نکرده‌اید، پلتفرم مورد نظر خود را برای گوش دادن انتخاب کنید:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ۱۰ مورد بینش‌هایی بود که من برداشت کردم، و ممکن است برداشت‌های شما کاملاً متفاوت باشد. دوست دارم بشنوم چه چیزی با شما همراه شده و چه چیزی را به زندگی‌تان آورده‌اید. لطفاً آن‌ها را اینجا به اشتراک بگذارید.

با بهترین آرزوها و عشق، برای رشد و سفر لذت‌بخش شما، استاد بزرگ آوتیک (یا آوو، همانطور که دوستانم مرا صدا می‌زنند)

تاریخ انتشار مقاله اصلی: ۷ مه ۲۰۲۵

✍️ مترجم : محمد فتاحی

منبع : https://chessmood.com/blog/levon-aronian-insights

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

در صورت مفید بودن پست از دکمه [تصویر:  postbit_thx.gif] استفاده کنید.

مجموعه انجمن شطرنج ایران

سایت

کانال

گروه

انجمن شطرنج ایران را به دوستان خود معرفی کنید.Smiley20
۲۱-ارديبهشت-۰۴ ۱۰:۱۲ عصر
وبسایت جستجو پاسخ

چه کسانی کسی از این موضوع دیدن کردن
2 کاربردرحال خواندن این موضوع:
mahdiazizi1360 (۲۹-ارديبهشت-۰۴, ۱۱:۱۵ صبح)، Admin (۲۱-ارديبهشت-۰۴, ۱۰:۳۳ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی