مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سایتی برای آموزش شطرنج و گشایش ها
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
new  سایتی برای آموزش شطرنج و گشایش ها
سلام
من می خواستم سایتی رو برای آموزش حرفه ای شطرنج معرفی کنم.
در این سایت آموزش گشایش ها و دفاع ها و گامبی ها قرار داده شده است.
آدرس:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۳۱-مرداد-۹۲, ۰۱:۲۹ عصر
جستجو پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
سایتی برای آموزش شطرنج و گشایش ها - توسط mohsen987 - ۳۱-مرداد-۹۲, ۰۱:۲۹ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
58 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
alisadeghikia (۳۱-اردیبهشت-۰۲ ۰۸:۳۹ صبح), AlishahiTr (۲۶-اسفند-۰۱ ۰۲:۵۲ عصر), nina (۲۶-فروردین-۹۹ ۰۲:۱۶ عصر), Amiregg00 (۲۰-آذر-۹۷ ۱۰:۳۷ عصر), chsatar (۱۳-مرداد-۹۷ ۰۷:۱۹ صبح), hosseingho2011 (۱۶-اردیبهشت-۹۷ ۰۳:۰۷ عصر), mohamed sayed (۱۷-فروردین-۹۷ ۱۲:۴۷ عصر), Mehrad110 (۲۸-اردیبهشت-۹۶ ۰۴:۲۴ صبح), Admin (۷-اسفند-۹۴ ۱۲:۲۷ صبح), farbod7676 (۲۶-بهمن-۹۴ ۱۱:۵۸ عصر), mohammad.zabihi (۲۱-آذر-۹۴ ۱۱:۴۳ عصر), Ali.mrf2015 (۱۱-آذر-۹۴ ۱۲:۲۱ صبح), راهب (۲۲-شهریور-۹۴ ۰۲:۴۲ صبح), Boby Fischer (۱۹-تیر-۹۴ ۰۸:۴۹ عصر), mery lady (۲۴-خرداد-۹۴ ۰۱:۰۷ عصر), احسان (۲۰-خرداد-۹۴ ۰۷:۰۸ عصر), majid-a (۱۱-فروردین-۹۴ ۰۳:۱۴ عصر), Armangolbidi (۱۵-شهریور-۹۳ ۰۲:۱۴ صبح), caissa_1111 (۶-مرداد-۹۳ ۰۵:۴۸ عصر), mahroyan (۲۲-تیر-۹۳ ۰۲:۳۱ عصر), bat9865 (۱۲-تیر-۹۳ ۰۲:۳۹ صبح), farzan1978 (۴-تیر-۹۳ ۰۳:۲۴ عصر), mhti (۳-تیر-۹۳ ۱۰:۲۶ صبح), creative-mind (۱۹-خرداد-۹۳ ۱۰:۱۷ عصر), sahel (۱۶-خرداد-۹۳ ۰۱:۳۳ عصر), aghidat (۳۰-اردیبهشت-۹۳ ۱۱:۲۳ صبح), idealsystem (۲۴-اردیبهشت-۹۳ ۰۴:۳۸ عصر), djamal (۲۴-بهمن-۹۲ ۰۱:۴۵ عصر), nimazand (۲۴-بهمن-۹۲ ۱۰:۳۹ صبح), hamid_tehrani (۲۵-دی-۹۲ ۱۰:۳۵ عصر), shahmiran (۲۴-دی-۹۲ ۰۵:۰۸ عصر), sinafagh (۲۰-دی-۹۲ ۱۱:۴۵ عصر), jimboo (۲۰-دی-۹۲ ۰۳:۴۹ صبح), emamalinasab (۷-دی-۹۲ ۱۲:۵۴ صبح), vr1351 (۲۳-آذر-۹۲ ۰۹:۲۲ صبح), soheil776 (۲۱-آذر-۹۲ ۰۱:۴۳ صبح), rezarzp (۲۴-آبان-۹۲ ۱۰:۲۹ عصر), marshaltc (۱۶-مهر-۹۲ ۰۱:۱۸ عصر), مهرزاد (۱۵-مهر-۹۲ ۰۴:۴۵ عصر), shaahint (۸-مهر-۹۲ ۰۱:۳۶ صبح), حمید خدابنده لو (۲-مهر-۹۲ ۰۹:۱۸ صبح), ربیع (۳۱-شهریور-۹۲ ۰۲:۴۱ عصر), sumrand (۲۵-شهریور-۹۲ ۰۲:۳۴ عصر), mm501 (۱۹-شهریور-۹۲ ۰۱:۰۸ عصر), kaysa (۱۰-شهریور-۹۲ ۰۷:۲۶ صبح), dardemoshtarak (۹-شهریور-۹۲ ۰۲:۲۶ عصر), h.ghomi (۸-شهریور-۹۲ ۰۴:۲۹ عصر), meysam_ghalandari (۴-شهریور-۹۲ ۰۹:۴۵ عصر), poryan (۴-شهریور-۹۲ ۰۸:۵۵ عصر), soheil seiffori (۴-شهریور-۹۲ ۱۰:۴۵ صبح), roushan (۲-شهریور-۹۲ ۰۷:۳۱ عصر), tester1 (۲-شهریور-۹۲ ۱۰:۵۱ صبح), max_c32 (۲-شهریور-۹۲ ۰۲:۱۷ صبح), adaf (۲-شهریور-۹۲ ۱۲:۳۵ صبح), kamranp (۳۱-مرداد-۹۲ ۱۱:۲۷ عصر), amin2000 (۳۱-مرداد-۹۲ ۱۱:۰۳ عصر), Rioman (۳۱-مرداد-۹۲ ۰۷:۴۶ عصر), mohsen987 (۳۱-مرداد-۹۲ ۰۱:۳۰ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی