مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه رنکینگ کسب کنیم؟
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
new  چگونه رنکینگ کسب کنیم؟
سلام
چگونه رنکینگ کسب کنیم؟
ببخشید منم میخوام رنکینگ کسب کنم چه طوری؟؟؟؟؟؟Smiley58Smiley58Smiley58Smiley58Smiley58
قیمت پاسخ:1 تشکر
۲۶-مهر-۹۲, ۰۹:۰۸ عصر
جستجو پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
چگونه رنکینگ کسب کنیم؟ - توسط mohsen987 - ۲۶-مهر-۹۲, ۰۹:۰۸ عصر
RE: چگونه رنکینگ کسب کنیم؟ - توسط mohammadi - ۲۶-مهر-۹۲, ۱۰:۱۹ عصر
RE: چگونه رنکینگ کسب کنیم؟ - توسط mohsen987 - ۲۷-مهر-۹۲, ۰۱:۴۲ عصر
RE: چگونه رنکینگ کسب کنیم؟ - توسط mohammadi - ۲۷-مهر-۹۲, ۰۲:۳۲ عصر
RE: چگونه رنکینگ کسب کنیم؟ - توسط mohsen987 - ۲۸-مهر-۹۲, ۰۲:۴۴ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
33 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
amirzare (۱۸-آذر-۹۷ ۰۶:۳۶ عصر), میرهشمی (۲۰-شهریور-۹۷ ۰۴:۲۵ عصر), monfared (۲۱-مرداد-۹۶ ۰۱:۵۷ عصر), Moghadam (۹-بهمن-۹۵ ۰۷:۵۰ صبح), a98hadidi (۱۲-مرداد-۹۵ ۰۹:۴۴ عصر), mor1354 (۸-دی-۹۴ ۰۹:۵۴ صبح), majid-a (۶-دی-۹۴ ۰۹:۱۵ عصر), mahdi007 (۲۶-شهریور-۹۴ ۰۲:۱۲ عصر), احمد رضایی (۹-شهریور-۹۴ ۱۱:۳۴ صبح), alamdar (۳-دی-۹۳ ۰۳:۳۵ صبح), reza199512 (۲۶-آذر-۹۳ ۰۴:۵۹ عصر), Admin (۱۰-شهریور-۹۳ ۰۱:۴۰ صبح), salar (۲-اردیبهشت-۹۳ ۱۰:۰۶ عصر), mohsen987 (۱۸-بهمن-۹۲ ۰۴:۰۴ عصر), hami (۲۸-آذر-۹۲ ۰۸:۰۹ عصر), aavvzz (۱۲-آذر-۹۲ ۰۴:۲۹ عصر), rastin (۲۱-آبان-۹۲ ۰۹:۱۵ صبح), meysam_ghalandari (۹-آبان-۹۲ ۱۰:۵۹ عصر), mohammadi (۸-آبان-۹۲ ۱۱:۲۴ عصر), ahmadabri (۸-آبان-۹۲ ۱۱:۰۷ صبح), maakaan (۶-آبان-۹۲ ۱۰:۴۸ عصر), kamranp (۵-آبان-۹۲ ۰۸:۲۵ عصر), korosh1 (۵-آبان-۹۲ ۰۲:۳۸ عصر), reza4 (۵-آبان-۹۲ ۰۲:۱۲ عصر), seyedalizebarjad (۵-آبان-۹۲ ۱۲:۵۰ صبح), HOSSEINI Hamed (۲-آبان-۹۲ ۱۱:۱۷ عصر), roushan (۱-آبان-۹۲ ۰۷:۲۳ عصر), tooraj (۳۰-مهر-۹۲ ۰۸:۳۸ عصر), soheil seiffori (۳۰-مهر-۹۲ ۰۸:۳۷ صبح), mehranchess (۲۹-مهر-۹۲ ۰۲:۳۷ عصر), Balakhan (۲۹-مهر-۹۲ ۱۱:۳۲ صبح), shah rokh (۲۸-مهر-۹۲ ۰۴:۵۱ عصر), marshaltc (۲۶-مهر-۹۲ ۱۱:۲۷ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی