مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

نظرسنجی: خوب مسابقه ای است؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بلی
100.00%
1 100.00%
خیر
0%
0 0%
در کل 1 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسابقه آنلاین شطرنج با جوایز ویژه
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
مسابقه آنلاین شطرنج با جوایز ویژه
با سلام و درود
من خودم قصد دارم مسابقه ی شطرنجی رو برگزار کنم که جوایز بسیار ویژه تری داره.
از همه اول جوایز رو میگم:
نفر اول:3 اعتبار+2 تشکر+لینک دانلود فیلم آموزش شطرنج(فیلمی که در اینترنت قیمت لینکش 3.500 تومان است.)
نفر دوم:2 اعتبار+2 تشکر+لینک دانلود فیلم آموزش شطرنج(فیلمی که در اینترنت قیمت لینکش 3.500 تومان است.)
نفر سوم:2 تشکر+لینک دانلود فیلم آموزش شطرنج(فیلمی که در اینترنت قیمت لینکش 3.500 تومان است.)
شرایط ثبت نام:
1-در انجمن ثبت نام کنید.
2-در این جا امادگی خود را بگویید و چه از چه ساعتی تا چه ساعتی میتوانید بازی کنید.
3-روزی که بیشتر بی کارید را بگویید.
5-سن خود را بگویید.(اختیازی)
6-ورودیه را یپرداخت نمایید.(یک کارت شارژ 1.000 تومانی پرداخت کنید.
7-تفاوت این مسابقهبا مسابقه های اینترنتی دیگر:1-آرین غلامی در این مسابقات وجود دارد(خودم راضیش کردم داور باشه05)
8-زود تر ثبت نام کنید.
راستی اگه نمیتونید 1.000 تومن کارت شارژ رو پرداخت کنید یا میخوایین از زحمات من قدرانی کنید به 9099070407 با تلفن ثابت زنگ بزنید و کد این کد رو وارد کنید و 10 دقیقه یا 8 دقیقه نگه دارید تا 1.000 تومن پرداخت بشه:

2361666
دوستان ببینید من خودم این مسابقه رو برگزار میکنم پس حمایت کنید.
زمان ثبت نام:از همین الان تا 8آذر 92
زمان شروع مسابقات:از 9 آذر 92
ببخشید سرتونو درد آوردم.79
۲۶-آبان-۹۲, ۱۱:۲۰ عصر
جستجو

پیام‌های داخل این موضوع
مسابقه آنلاین شطرنج با جوایز ویژه - توسط mohsen987 - ۲۶-آبان-۹۲, ۱۱:۲۰ عصر
RE: مسابقه آنلاین شطرنج با جوایز ویژه - توسط Admin - ۲۷-آبان-۹۲, ۱۲:۰۸ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
100 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Sami666 (۴-تیر-۰۴ ۰۹:۳۵ صبح), علی نادری فرد (۲۳-اردیبهشت-۰۱ ۱۲:۰۲ صبح), جنرال (۲۵-آبان-۰۰ ۰۱:۴۳ عصر), siavash69.h (۵-بهمن-۹۹ ۱۲:۱۳ عصر), mehdi hajizadeh (۲۲-دی-۹۹ ۰۲:۳۹ عصر), abbas313222 (۱۶-اردیبهشت-۹۹ ۱۰:۱۱ عصر), 82.18samira (۲۰-بهمن-۹۸ ۰۵:۲۸ عصر), mehrad65 (۹-دی-۹۸ ۰۲:۲۵ عصر), Sajjad_ghorbani99 (۲۹-آذر-۹۸ ۰۲:۱۵ صبح), امیرعلی 1212 (۲۲-آذر-۹۸ ۰۳:۰۴ عصر), aligood22 (۱۱-مهر-۹۸ ۰۳:۳۱ عصر), Nafisi_P (۱۹-مرداد-۹۸ ۰۶:۰۶ صبح), Dr.Artour (۲۰-تیر-۹۸ ۰۳:۰۰ صبح), آكو فلاحي كميز (۵-فروردین-۹۸ ۱۱:۰۰ صبح), احمدی (۳-فروردین-۹۸ ۰۸:۴۶ عصر), amir hossein (۱۱-اسفند-۹۷ ۰۶:۱۸ عصر), nayery2242@gmail.com (۲۴-بهمن-۹۷ ۰۲:۳۴ صبح), Mh1376 (۱۸-بهمن-۹۷ ۰۸:۵۵ عصر), khoshnegar (۸-بهمن-۹۷ ۰۱:۰۲ عصر), Rostamnia1375 (۱۴-دی-۹۷ ۰۵:۰۳ عصر), sayesard (۴-دی-۹۷ ۰۵:۲۵ عصر), 54650296 (۲۳-آبان-۹۷ ۱۱:۴۲ عصر), aliraminfard (۱۱-مهر-۹۷ ۱۱:۰۰ صبح), Haniyeh (۱۸-شهریور-۹۷ ۰۳:۱۰ صبح), maki.artaz (۳۱-مرداد-۹۷ ۰۸:۴۳ عصر), Farzin20 (۱۹-تیر-۹۷ ۰۹:۵۴ صبح), روزبه (۲۳-خرداد-۹۷ ۰۱:۰۸ صبح), ka21zemm (۲۲-خرداد-۹۷ ۰۸:۲۱ عصر), arash2000 (۱۴-خرداد-۹۷ ۰۱:۴۹ عصر), پارسا65 (۲۴-اردیبهشت-۹۷ ۰۳:۵۷ عصر), Alireza_Rezaei (۷-فروردین-۹۷ ۰۱:۳۱ عصر), حسین عبداللّهي76 (۶-فروردین-۹۷ ۰۷:۴۹ عصر), mehdikiyani (۱۶-اسفند-۹۶ ۰۵:۲۵ عصر), Horse (۱۵-بهمن-۹۶ ۰۳:۳۹ عصر), رضایی (۱۲-دی-۹۶ ۰۲:۴۴ عصر), Victor (۲۶-آذر-۹۶ ۱۱:۴۲ عصر), vahid.esi6 (۹-آذر-۹۶ ۰۸:۲۷ عصر), سانی (۴-آذر-۹۶ ۰۹:۳۱ صبح), sasury444 (۸-آبان-۹۶ ۰۲:۳۸ عصر), aiuob56s (۲۷-مهر-۹۶ ۰۳:۵۶ صبح), مهرداد زمانی (۲۷-شهریور-۹۶ ۰۹:۳۱ صبح), ahmadrz (۹-مرداد-۹۶ ۱۲:۵۲ عصر), fazelit (۱۴-خرداد-۹۶ ۰۲:۰۰ عصر), هادی (۱۶-آذر-۹۵ ۱۱:۱۴ عصر), fardin21 (۲۷-آبان-۹۵ ۱۱:۳۷ صبح), ryan56 (۲۳-مهر-۹۵ ۰۱:۰۰ صبح), anisi79 (۳۱-مرداد-۹۵ ۱۱:۰۹ عصر), rezaheme (۸-تیر-۹۵ ۰۲:۱۰ عصر), morad1351 (۴-تیر-۹۵ ۱۰:۵۰ صبح), Nameyiroh (۳۱-خرداد-۹۵ ۱۱:۵۵ عصر), ehsantabli (۲-اردیبهشت-۹۵ ۰۴:۱۲ صبح), hamidbaba (۲۳-فروردین-۹۵ ۰۵:۰۸ عصر), 9111133102 (۸-فروردین-۹۵ ۰۱:۱۴ عصر), surfer100 (۸-اسفند-۹۴ ۰۴:۰۱ عصر), chesswarrior (۲۳-بهمن-۹۴ ۰۵:۰۸ عصر), ghaderi (۲۳-بهمن-۹۴ ۰۳:۳۲ عصر), a270 (۱۰-بهمن-۹۴ ۰۸:۳۹ عصر), Admin (۸-بهمن-۹۴ ۱۲:۴۸ صبح), aliakbar4022 (۲۷-دی-۹۴ ۰۷:۴۶ عصر), mohammadi (۱۶-دی-۹۴ ۰۳:۴۰ صبح), mazdaedraki (۱۲-دی-۹۴ ۱۲:۴۷ صبح), pzm (۲۸-آذر-۹۴ ۰۳:۲۶ عصر), hamed212h (۷-آذر-۹۴ ۰۲:۴۰ عصر), ENTEKHAB (۲۶-آبان-۹۴ ۱۱:۵۳ عصر), MHK2012 (۲۳-آبان-۹۴ ۰۲:۱۶ عصر), naser124 (۲۲-آبان-۹۴ ۰۹:۴۹ عصر), امین امراللهی (۱۶-آبان-۹۴ ۰۶:۴۴ صبح), ali.parsa (۸-آبان-۹۴ ۰۷:۱۷ عصر), mohsenraziani (۸-آبان-۹۴ ۰۵:۴۲ عصر), bjg (۲۴-مهر-۹۴ ۰۷:۰۸ عصر), جوادی شکست نا پذیر (۲۲-مهر-۹۴ ۰۱:۵۱ عصر), arsenalpt (۲۲-مهر-۹۴ ۰۹:۲۶ صبح), popyashena (۱۷-مهر-۹۴ ۱۲:۵۰ صبح), پیمان صفری (۱۲-مهر-۹۴ ۰۴:۰۴ عصر), Saee-king (۲۶-شهریور-۹۴ ۰۵:۲۵ صبح), kamranp (۲۳-شهریور-۹۴ ۰۸:۱۰ عصر), مهدی شریفی 1 (۲۲-شهریور-۹۴ ۰۲:۵۳ عصر), nematabadi (۲۲-شهریور-۹۴ ۱۱:۰۸ صبح), mind-move (۲۸-مرداد-۹۴ ۱۲:۲۷ عصر), Boby Fischer (۱۹-تیر-۹۴ ۰۵:۱۴ صبح), Trial (۱۷-تیر-۹۴ ۱۲:۰۹ صبح), mehdi mor (۱۰-تیر-۹۴ ۰۶:۵۶ عصر), محمدرضا ابراهیمی (۱۰-تیر-۹۴ ۰۸:۱۸ صبح), arash_online (۱-تیر-۹۴ ۰۶:۵۷ عصر), سید علی (۲۸-خرداد-۹۴ ۰۳:۴۳ عصر), alonerain (۲۵-خرداد-۹۴ ۰۸:۵۰ صبح), mery lady (۲۴-خرداد-۹۴ ۰۶:۰۳ عصر), soheil_hooshdaran (۲۰-خرداد-۹۴ ۱۲:۳۴ عصر), احمد رضایی (۲۰-خرداد-۹۴ ۰۵:۵۳ صبح), ابراهیم الهقلی زاده (۱۸-خرداد-۹۴ ۱۱:۴۱ صبح), majidshatranji (۲۹-اردیبهشت-۹۴ ۱۰:۰۱ صبح), hashemegzoz (۲۳-اردیبهشت-۹۴ ۱۲:۵۹ عصر), mohsenmoghimi1389 (۱۹-اردیبهشت-۹۴ ۱۰:۵۹ عصر), ali007 (۱۰-اردیبهشت-۹۴ ۰۷:۵۱ عصر), mohammad73 (۹-فروردین-۹۴ ۰۵:۱۱ عصر), مصطفی ۱۱۰ (۸-فروردین-۹۴ ۰۶:۲۹ صبح), Alirezasghi (۲۵-اسفند-۹۳ ۰۵:۴۸ عصر), hassandf (۲۰-اسفند-۹۳ ۰۶:۰۶ عصر), mahdi12345 (۲۸-بهمن-۹۳ ۰۹:۱۹ عصر), mohsenabadan (۲۰-بهمن-۹۳ ۱۱:۲۹ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی