مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش آنلاین شطرنج مبتدی به صورت رایگان
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #3
RE: آموزش آنلاین شطرنج مبتدی به صورت رایگان
دوست عزیز من سرمایه برای زدن سایت رو ندارم
باور کنید اگه بزنم بازدیدش میره بالا
همه از این و اون سایت لینک میگیرن
اگه میخوایین ثبت نام کنید.Thumbsupsmileyanim
۲۷-آبان-۹۲, ۰۹:۵۳ عصر
جستجو پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش آنلاین شطرنج مبتدی به صورت رایگان - توسط mohsen987 - ۲۷-آبان-۹۲, ۰۹:۵۳ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
43 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
reguser2020 (۱۱-آذر-۰۴ ۰۹:۴۰ عصر), rezatnom (۲۷-بهمن-۰۱ ۰۶:۱۵ عصر), حمید59 (۱۰-اردیبهشت-۰۰ ۰۳:۵۹ عصر), Navisaaa (۸-مهر-۹۸ ۱۱:۲۱ عصر), ebi1529 (۲۹-آبان-۹۷ ۱۰:۲۹ صبح), mohamed sayed (۱۷-فروردین-۹۷ ۱۲:۴۷ عصر), lpsk1358 (۲۱-تیر-۹۶ ۰۹:۲۶ عصر), Miharbe (۱۱-اردیبهشت-۹۶ ۰۸:۱۸ عصر), alimohammad112233 (۵-فروردین-۹۶ ۱۱:۱۷ صبح), fetros2009 (۵-اسفند-۹۵ ۱۲:۱۳ عصر), amirhossein1383 (۲۷-بهمن-۹۵ ۰۹:۱۲ عصر), saeedjavan (۳۰-آذر-۹۵ ۱۲:۴۶ عصر), هانى (۵-مهر-۹۵ ۰۱:۱۰ صبح), arman_nili (۸-مرداد-۹۵ ۰۹:۰۵ عصر), nooragol94 (۶-تیر-۹۵ ۰۹:۰۵ عصر), babak2020 (۱-مهر-۹۴ ۱۱:۱۲ صبح), vahid1362 (۲۹-تیر-۹۴ ۰۸:۱۸ عصر), mery lady (۲۴-خرداد-۹۴ ۱۲:۵۸ عصر), parantezbaz (۲۰-آذر-۹۳ ۱۱:۵۱ عصر), mohsen987 (۲۱-آبان-۹۳ ۰۵:۵۹ عصر), tavakolipourali (۱۴-مهر-۹۳ ۰۷:۵۷ عصر), Arash3626 (۳-مرداد-۹۳ ۰۶:۱۹ عصر), mhti (۳-تیر-۹۳ ۱۰:۲۴ صبح), sahel (۱۶-خرداد-۹۳ ۰۱:۴۳ عصر), Mamadmaz (۱۲-خرداد-۹۳ ۰۲:۴۶ صبح), aghidat (۳۰-اردیبهشت-۹۳ ۱۱:۱۳ صبح), mehdi67 (۲۱-اردیبهشت-۹۳ ۰۹:۲۳ صبح), nakhik (۱۹-اردیبهشت-۹۳ ۰۶:۲۰ عصر), farzadstar (۱۸-فروردین-۹۳ ۱۲:۰۴ عصر), hamid_tehrani (۲۵-دی-۹۲ ۰۹:۳۱ عصر), mayra (۲۱-دی-۹۲ ۰۹:۵۱ عصر), shapourbakhshi (۷-دی-۹۲ ۱۲:۳۰ صبح), sheida_3731 (۲-دی-۹۲ ۰۹:۲۹ عصر), rezarzp (۲۳-آذر-۹۲ ۰۱:۱۱ عصر), vahid2012 (۱۷-آذر-۹۲ ۰۶:۲۰ عصر), Mikhail (۱۲-آذر-۹۲ ۰۳:۰۱ عصر), saeid66 (۱۲-آذر-۹۲ ۰۹:۳۶ صبح), مجید بنجوری (۱۱-آذر-۹۲ ۰۹:۳۶ عصر), mehdi1368 (۳-آذر-۹۲ ۰۱:۴۷ عصر), mohammadamin (۲۸-آبان-۹۲ ۱۰:۳۲ عصر), Admin (۲۸-آبان-۹۲ ۰۴:۱۰ عصر), meysam_ghalandari (۲۸-آبان-۹۲ ۰۳:۱۰ عصر), Karbar Novin (۲۸-آبان-۹۲ ۰۲:۵۷ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی