مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاورپوینت داستان های واقعی شطرنج
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #4
RE: پاورپوینت داستان های واقعی شطرنج
دوست من بلد نبودم 16
۱۶-بهمن-۹۲, ۰۲:۱۱ عصر
جستجو پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
پاورپوینت داستان های واقعی شطرنج - توسط mohsen987 - ۲۴-دی-۹۲, ۱۰:۴۸ عصر
RE: پاورپوینت داستان های واقعی شطرنج - توسط sobhan15 - ۱۵-بهمن-۹۲, ۱۱:۲۴ عصر
RE: پاورپوینت داستان های واقعی شطرنج - توسط Admin - ۱۶-بهمن-۹۲, ۱۱:۴۳ صبح
RE: پاورپوینت داستان های واقعی شطرنج - توسط mohsen987 - ۱۶-بهمن-۹۲, ۰۲:۱۱ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
29 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
hamzeh1363 (۹-خرداد-۹۷ ۰۴:۵۰ صبح), saeedjavan (۳۰-آذر-۹۵ ۱۲:۴۶ عصر), Admin (۱۶-آبان-۹۵ ۱۲:۴۴ عصر), aidin (۴-مهر-۹۵ ۰۸:۴۱ صبح), nooragol94 (۶-تیر-۹۵ ۰۹:۱۳ عصر), مهدی رستمی (۲۳-اردیبهشت-۹۵ ۱۰:۴۷ صبح), vida (۲۷-فروردین-۹۵ ۱۰:۳۷ صبح), mery lady (۲۴-خرداد-۹۴ ۱۲:۵۸ عصر), fakhari4707 (۲۵-دی-۹۳ ۰۴:۵۳ عصر), reza199512 (۹-آذر-۹۳ ۰۷:۲۳ عصر), zaniarilia (۲۴-آبان-۹۳ ۰۹:۴۹ صبح), 52622 (۱۶-تیر-۹۳ ۰۲:۴۳ عصر), david_violaw (۹-خرداد-۹۳ ۱۰:۲۸ صبح), samiarsky (۳۱-اردیبهشت-۹۳ ۰۷:۴۹ عصر), sat490416 (۶-فروردین-۹۳ ۰۸:۵۱ صبح), davodmyar (۲-اسفند-۹۲ ۱۰:۲۲ عصر), marshaltc (۲۸-بهمن-۹۲ ۱۱:۴۰ عصر), ali-taka (۲۸-بهمن-۹۲ ۰۶:۰۹ عصر), بهروز (۲۷-بهمن-۹۲ ۰۱:۱۶ صبح), nimazand (۲۴-بهمن-۹۲ ۱۰:۴۰ صبح), mohsen987 (۱۶-بهمن-۹۲ ۰۲:۱۱ عصر), sobhan15 (۱۵-بهمن-۹۲ ۱۱:۲۵ عصر), 875102210 (۱۴-بهمن-۹۲ ۱۱:۵۴ صبح), yabo (۱۳-بهمن-۹۲ ۰۷:۰۹ عصر), shayanhakimi (۱-بهمن-۹۲ ۱۱:۳۷ صبح), mm501 (۲۸-دی-۹۲ ۰۲:۲۴ عصر), aminmasomy (۲۷-دی-۹۲ ۰۲:۰۶ عصر), rook (۲۵-دی-۹۲ ۰۲:۳۰ عصر), azizi (۲۴-دی-۹۲ ۱۱:۱۷ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی