مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود قسمت 30 (Empire Chess)/همانند استاد،دفاع کنید!
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #2
RE: دانلود قسمت 30 (Empire Chess)/همانند استاد،دفاع کنید!
سلام پرداخت کردم ولی لینک دانلود الخرابی......535353535353535353535353535353535353
۳۰-آذر-۹۳, ۰۵:۰۵ صبح
جستجو پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دانلود قسمت 30 (Empire Chess)/همانند استاد،دفاع کنید! - توسط mohsen987 - ۳۰-آذر-۹۳, ۰۵:۰۵ صبح

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
36 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
احسان مهدیزاده (۸-فروردین-۰۱ ۰۲:۲۸ عصر), sashima (۱۵-شهریور-۹۹ ۰۸:۱۵ صبح), abol13744731 (۲۳-فروردین-۹۹ ۱۰:۲۶ عصر), sattari313 (۱۶-اسفند-۹۸ ۱۰:۴۱ عصر), Admin (۱۶-بهمن-۹۸ ۱۱:۴۶ عصر), Mmch2020 (۲۱-دی-۹۸ ۱۰:۲۳ صبح), farzad89 (۱۱-اردیبهشت-۹۸ ۰۶:۲۲ عصر), میرمحسن (۴-مهر-۹۷ ۱۲:۰۲ صبح), mohsenmoghimi1389 (۲۶-اردیبهشت-۹۷ ۱۱:۲۸ عصر), jafar 8 (۱۳-اسفند-۹۶ ۰۶:۲۸ صبح), baabak741 (۱۴-شهریور-۹۶ ۱۲:۳۶ صبح), Vahid28 (۱۰-دی-۹۵ ۰۴:۵۰ عصر), Armangolbidi (۲-دی-۹۵ ۰۴:۳۴ عصر), hyperman (۲۶-مرداد-۹۵ ۰۱:۰۱ عصر), rasoul (۲۴-مرداد-۹۵ ۰۱:۱۰ صبح), nematabadi (۵-تیر-۹۵ ۱۰:۰۷ صبح), gh452003 (۲۸-فروردین-۹۵ ۰۸:۳۶ عصر), 9313590004 (۴-اسفند-۹۴ ۱۰:۱۰ صبح), alia234 (۱۴-بهمن-۹۴ ۱۱:۲۹ صبح), rahsa (۳-مرداد-۹۴ ۰۱:۲۴ صبح), احمد رضایی (۲-تیر-۹۴ ۱۰:۳۶ عصر), mahyar eti (۲۰-خرداد-۹۴ ۰۶:۳۸ عصر), سامی (۱۰-خرداد-۹۴ ۰۲:۲۷ صبح), afathi1987 (۵-خرداد-۹۴ ۰۲:۲۹ عصر), ahi2 (۶-اردیبهشت-۹۴ ۰۶:۳۳ صبح), reza199512 (۲۹-اسفند-۹۳ ۰۸:۲۵ عصر), aghidat (۱۳-اسفند-۹۳ ۱۰:۰۸ صبح), hani (۲-اسفند-۹۳ ۰۲:۰۳ عصر), minabaran (۱۵-دی-۹۳ ۱۱:۰۷ عصر), babak567 (۳-دی-۹۳ ۰۵:۵۶ عصر), yas.m.n.t (۱-دی-۹۳ ۱۱:۳۸ صبح), citylife (۳۰-آذر-۹۳ ۰۷:۵۴ صبح), Saee-king (۳۰-آذر-۹۳ ۰۶:۳۳ صبح), mohsen987 (۳۰-آذر-۹۳ ۰۵:۰۵ صبح), davoodmousavi (۳۰-آذر-۹۳ ۱۲:۰۰ صبح), Fartaj58 (۲۴-آذر-۹۳ ۰۸:۲۰ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی
انجمن شطرنج ایران در تلگرام