مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود قسمت 92 (Foxy Opening)/گشایش انگلیسی
نویسنده پیام
کاربر سایت

کاربر سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 0
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
ایتالیا
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #2
RE: دانلود قسمت 92 (Foxy Opening)/گشایش انگلیسی
سلام چرا دانلود نمیشه من پوله واریز کردم
۱۰-آذر-۹۴, ۰۲:۲۱ عصر
جستجو پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
دانلود قسمت 92 (Foxy Opening)/گشایش انگلیسی - توسط Admin - ۴-مرداد-۹۴, ۰۳:۳۳ عصر
RE: دانلود قسمت 92 (Foxy Opening)/گشایش انگلیسی - توسط Ali.mrf2015 - ۱۰-آذر-۹۴, ۰۲:۲۱ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
32 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Mamadiiii (۲۸-آذر-۰۱ ۱۲:۵۸ صبح), Benyamin_Sp (۳۱-فروردین-۰۱ ۰۴:۱۹ عصر), عرفان عاکف (۵-تیر-۰۰ ۰۸:۲۵ صبح), aminbagheri1994 (۱۴-اردیبهشت-۰۰ ۱۰:۵۹ عصر), sashima (۲۰-شهریور-۹۹ ۰۹:۴۴ صبح), farzad89 (۲۴-شهریور-۹۸ ۰۲:۱۳ عصر), میرمحسن (۱۷-شهریور-۹۷ ۰۲:۳۳ عصر), reza74 (۸-مرداد-۹۷ ۱۱:۴۶ عصر), mohsenmoghimi1389 (۲۶-اردیبهشت-۹۷ ۱۰:۵۳ عصر), baabak741 (۲۲-اردیبهشت-۹۷ ۰۷:۰۰ عصر), jafar 8 (۱۲-اسفند-۹۶ ۰۶:۰۱ صبح), مهدی عاقله (۱۶-بهمن-۹۶ ۰۸:۱۹ عصر), Y.ebpour (۸-آذر-۹۶ ۱۲:۴۷ صبح), hosseinzpp (۱-آبان-۹۶ ۱۱:۰۸ عصر), Armangolbidi (۲۷-اسفند-۹۵ ۰۹:۰۷ عصر), nematabadi (۲۲-دی-۹۵ ۰۹:۳۹ صبح), Vahid28 (۳۰-آبان-۹۵ ۰۹:۳۸ صبح), flexscan (۱۵-مهر-۹۵ ۰۲:۳۹ عصر), navidovv (۱۵-شهریور-۹۵ ۰۱:۵۰ عصر), mastercaissa (۲۳-تیر-۹۵ ۱۱:۳۰ صبح), rasoul (۲۳-خرداد-۹۵ ۰۳:۱۴ صبح), moslem5166 (۱۳-خرداد-۹۵ ۰۷:۲۸ صبح), reza51 (۲۸-اسفند-۹۴ ۰۶:۵۶ عصر), کلانتری بهزاد (۷-دی-۹۴ ۰۴:۱۰ صبح), amir_pr2006 (۲۳-آذر-۹۴ ۰۷:۱۷ صبح), 18937 (۱۳-آذر-۹۴ ۰۴:۳۵ عصر), mostafa3 (۱۱-آذر-۹۴ ۱۲:۲۲ عصر), Admin (۱۰-آذر-۹۴ ۰۴:۱۲ عصر), Ali.mrf2015 (۱۰-آذر-۹۴ ۰۲:۲۱ عصر), alia234 (۳-مهر-۹۴ ۰۹:۰۹ صبح), babak567 (۱-مهر-۹۴ ۱۰:۵۹ صبح), ali-s (۱۵-مرداد-۹۴ ۰۸:۴۰ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی
انجمن شطرنج ایران در تلگرام