مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"تله ای که در آن افتادم"
نویسنده پیام
مدیر کل سایت

مدیر کل سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 127
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
b4
ریتينگ
1820
دلنوشته من انجمن شطرنج ایران،نخستین انجمن تخصصی شطرنج
سپاس ها 914
سپاس شده 1190 بار در 520 ارسال

ارسال: #1
"تله ای که در آن افتادم"
"تله ای که در آن افتادم"

نگاهی به داور انداختم...به حریفم...دوباره به مهره ها..بی خیال ..تازه کار از کار گذشته...با قدرت تموم طعمه رو گاز زده بودم..سه حرکت بعدش سوار میدادم..

حریفم بد جوری تو فکر بود و این نشانه خوبی برام بود و حاکی ازون که در موضوعی تردید داشت..

نگاهی دوباره به پوزیسیون انداختم..علتشو فهمیدم...امکان به دام انداختن وزیر هم وجود داشت..خودشه..توفکرش بود..

تموم ذهنم رو متمرکز کردم رو این موضوع ودیدم با دوسه حرکت غافلگیرانه و پس دادن پیاده ای که گرفته بودم وزیر رو نجات میدم..

طمع کار خودش رو کرد..حریفم نقشه وزیر رو چید و سوارم نفس راحتی کشید...اخرش بازی رو هم بردم..

باز هم طمع...پدیده ای متولد شده از افکار زائد انسان..که حسرت بسیاری از فرصتها را چه در شطرنج و چه در زندگی بر دل می گذارد..و خواهد گذاشت..

"بهزاد"
۲۵-اسفند-۹۵, ۰۸:۳۶ عصر
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط L.A.milaei

پیام‌های داخل این موضوع
"تله ای که در آن افتادم" - توسط Admin - ۲۵-اسفند-۹۵, ۰۸:۳۶ عصر

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
8 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Hassan85 (۲۵-مرداد-۹۸ ۱۰:۱۵ عصر), یاسین1385 (۱۸-خرداد-۹۷ ۰۲:۲۷ صبح), yasin85 (۳-تیر-۹۶ ۰۲:۰۶ عصر), Admin (۳-اردیبهشت-۹۶ ۱۱:۳۳ عصر), L.A.milaei (۱۰-فروردین-۹۶ ۱۰:۴۷ صبح), علی رحیمی قره لو (۸-فروردین-۹۶ ۰۱:۱۷ صبح), ashkian (۶-فروردین-۹۶ ۰۲:۰۷ عصر), yas.m (۲۶-اسفند-۹۵ ۰۹:۵۰ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی