مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خریدار نرم افزار آموزش شطرنج
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
خریدار نرم افزار آموزش شطرنج
[تصویر:  2016.jpg]
سلام من این نرم افزار رو میخوام:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام949494
۷-آذر-۹۲, ۰۵:۰۵ عصر
جستجو پاسخ
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

اعتبار: 8
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
پتروف
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 2
سپاس شده 78 بار در 38 ارسال

ارسال: #2
RE: خریدار نرم افزار آموزش شطرنج
این نرم افزار مبتدی هستش- برای تمرین و یادگیری از مبتدی تا حرفه ای نرم افزارهای chessking را خریداری کن-یا مجموعه نرم افزارهای تمرین شطرنج chessok-
Smiley43دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۱-اسفند-۹۲, ۰۷:۵۷ عصر
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط mohsen987 ، Admin
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #3
RE: خریدار نرم افزار آموزش شطرنج
ولی تو عکس ادرس یه چیز دیگه هستSmiley60
۲۰-اسفند-۹۲, ۰۷:۲۱ عصر
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
36 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
sbrmahmoodi78 (۳۰-دی-۰۳ ۱۱:۴۱ عصر), parsley (۱۹-اسفند-۹۷ ۰۱:۴۱ عصر), Shahab.dashti.ch.1500 (۱۳-فروردین-۹۷ ۰۶:۵۱ عصر), ali_internetvirus (۳۰-آبان-۹۵ ۰۳:۴۱ عصر), alfex (۲۶-آبان-۹۴ ۰۹:۵۳ عصر), mahdi12345 (۹-مهر-۹۴ ۰۲:۰۱ صبح), omid omran (۹-آذر-۹۳ ۰۲:۰۲ عصر), reza199512 (۷-آذر-۹۳ ۱۲:۵۷ عصر), pourdizaji (۲۶-اردیبهشت-۹۳ ۰۵:۱۷ صبح), ha_hab2010 (۲۰-اردیبهشت-۹۳ ۱۰:۴۰ صبح), behzads (۲۴-فروردین-۹۳ ۱۱:۰۳ عصر), 52622 (۹-فروردین-۹۳ ۱۰:۲۲ صبح), azizi (۲۸-اسفند-۹۲ ۱۲:۵۹ صبح), masouddehestani (۲۷-اسفند-۹۲ ۰۲:۵۶ عصر), Admin (۲۷-اسفند-۹۲ ۱۱:۵۲ صبح), superboyiran (۲۵-اسفند-۹۲ ۱۲:۱۸ صبح), kamal208 (۲۴-اسفند-۹۲ ۱۱:۴۲ صبح), SALH (۲۳-اسفند-۹۲ ۰۴:۴۲ عصر), alkhin (۲۱-اسفند-۹۲ ۰۳:۳۶ عصر), ali_daren shan (۲۱-اسفند-۹۲ ۰۳:۰۶ صبح), aavvzz (۲۰-اسفند-۹۲ ۰۸:۳۸ عصر), mohsen987 (۲۰-اسفند-۹۲ ۰۷:۲۱ عصر), Rioman (۱۵-اسفند-۹۲ ۰۴:۲۶ عصر), saeedy (۱۲-اسفند-۹۲ ۰۵:۳۱ عصر), mohammadi (۱۱-اسفند-۹۲ ۰۸:۰۱ عصر), barcelona61 (۲۹-دی-۹۲ ۱۰:۴۷ صبح), kOOrOsh92 (۵-دی-۹۲ ۰۹:۰۱ عصر), hamidbaba (۱-دی-۹۲ ۰۹:۲۳ عصر), فرهنگ (۲۵-آذر-۹۲ ۱۱:۳۶ صبح), alirezasafi (۲۱-آذر-۹۲ ۰۹:۳۶ صبح), bfarzaneh (۲۰-آذر-۹۲ ۰۸:۱۶ عصر), علی صافی (۱۷-آذر-۹۲ ۰۷:۰۳ عصر), vahid2012 (۱۷-آذر-۹۲ ۰۶:۲۰ عصر), sahya2010 (۱۴-آذر-۹۲ ۰۶:۲۵ عصر), poryan (۷-آذر-۹۲ ۰۷:۳۵ عصر), rezarzp (۷-آذر-۹۲ ۰۶:۰۴ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی
انجمن شطرنج ایران در تلگرام