مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه بهتره بازی کنیم؟
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #1
new  چگونه بهتره بازی کنیم؟
سلام
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب...:Heart
برای اینکه به راحتی بازی کنید و استرس نداشته باشید و بهتر فکر کنید قبل از مسابقه موسیقی آرامش بخش گوش دهید .71

این نکته توسط روانشناسان تایید شده
نویسنده:محسن حاجیان75
۱۳-آذر-۹۲, ۰۱:۳۴ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Admin

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
35 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
parhizkar2000 (۱۹-مهر-۰۲ ۱۰:۴۹ صبح), rezatnom (۲۷-بهمن-۰۱ ۰۶:۱۵ عصر), hamzeh1363 (۹-خرداد-۹۷ ۰۴:۵۰ صبح), rasoul (۲۳-خرداد-۹۵ ۰۳:۴۶ صبح), adra (۱۸-بهمن-۹۴ ۰۳:۳۵ صبح), Ali.mrf2015 (۱۱-آذر-۹۴ ۰۳:۱۰ عصر), vahid1362 (۲۹-تیر-۹۴ ۰۸:۱۸ عصر), mery lady (۲۴-خرداد-۹۴ ۱۲:۵۸ عصر), Alirezasghi (۱۵-فروردین-۹۴ ۰۹:۴۸ عصر), parantezbaz (۲۰-آذر-۹۳ ۱۱:۵۱ عصر), mayra (۸-مرداد-۹۳ ۰۹:۴۶ عصر), Arash3626 (۳-مرداد-۹۳ ۰۶:۱۹ عصر), farzan1978 (۴-تیر-۹۳ ۰۳:۲۴ عصر), mhti (۳-تیر-۹۳ ۱۰:۲۴ صبح), Mamadmaz (۱۲-خرداد-۹۳ ۰۲:۴۶ صبح), samiarsky (۳۱-اردیبهشت-۹۳ ۰۷:۴۹ عصر), salar (۶-اردیبهشت-۹۳ ۰۵:۵۷ عصر), ad1376 (۳-اردیبهشت-۹۳ ۰۷:۱۱ عصر), davoodmousavi (۲۹-فروردین-۹۳ ۰۸:۲۷ عصر), sat490416 (۶-فروردین-۹۳ ۰۸:۵۱ صبح), mehdi (۱۵-بهمن-۹۲ ۱۱:۲۵ صبح), arani.hassan (۸-دی-۹۲ ۱۱:۲۴ صبح), aminmasomy (۴-دی-۹۲ ۰۸:۵۶ صبح), sheida_3731 (۳-دی-۹۲ ۱۲:۴۱ عصر), alkhin (۱-دی-۹۲ ۱۲:۳۱ صبح), aavvzz (۳۰-آذر-۹۲ ۰۲:۰۸ عصر), vr1351 (۲۳-آذر-۹۲ ۰۹:۲۰ صبح), roushan (۲۰-آذر-۹۲ ۱۲:۱۲ صبح), محمدرسولی (۱۸-آذر-۹۲ ۱۲:۱۱ عصر), mohsen987 (۱۷-آذر-۹۲ ۱۱:۲۳ عصر), علی صافی (۱۷-آذر-۹۲ ۰۷:۰۷ عصر), شطرنج بازز (۱۶-آذر-۹۲ ۰۶:۳۰ عصر), ahmadabri (۱۵-آذر-۹۲ ۰۹:۴۷ صبح), Admin (۱۳-آذر-۹۲ ۰۵:۵۴ عصر), azizi (۱۳-آذر-۹۲ ۰۴:۳۷ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی