مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود نرم افزار LucasChessPortable_7.0.paf
نویسنده پیام
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 8
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
پتروف
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 2
سپاس شده 78 بار در 38 ارسال

ارسال: #1

نرم افزار بازی و تمرین شطرنج که احتیاج به نصب
ندارد.و از کیفیت خوبی برخوردار است.
برنامه کوچک و جالب با امکانات زیاد است که بعضی از امکانات آن : بازی با انجین های مختلف، 50000 وضعیت مات در دو حرکت، تمرینات مات در 1 تا 7 حرکت از بازی استادان با آوردن خود بازی، تمرین ماتهای پایه، تمرینهای تاکتیک، تمرینات مات در 1 تا 4 با ثبت رکورد، تمرینات یادگیری شروع بازی، تست های روزانه، بازی همانند استادان بزرگ که بازیهای زیبای زیادی از قهرمانان جهان و استادان مشهور جهان دارد که باید حرکات آنها را حدس بزنید و گزینه انجام تمرینات به صورت چشم بسته، تمرینات حافظه و ... است.
[تصویر:  9k=][تصویر:  01lucas.jpg]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رمز فایل:www.chessrostami.ir
حجم فایل:19mb
Smiley43دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۲-دی-۹۲, ۰۲:۴۲ صبح
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط aavvzz ، mohsen987 ، mohammadi ، Admin ، salar
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #2
RE: دانلود نرم افزار LucasChessPortable_7.0.paf
ممنون دوست من
واقعا شما به شطرنج علاقه مندید
Smiley20
۲-دی-۹۲, ۰۸:۱۲ عصر
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
24 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Meraj shargh (۳-شهریور-۹۷ ۰۱:۳۸ صبح), afshin321 (۵-آبان-۹۵ ۱۲:۵۶ صبح), arash_online (۱۰-مهر-۹۴ ۱۰:۵۱ عصر), mahdi12345 (۹-مهر-۹۴ ۰۲:۰۰ صبح), pourdizaji (۱۳-اردیبهشت-۹۳ ۱۰:۲۰ عصر), masomeh (۷-اردیبهشت-۹۳ ۰۵:۱۷ عصر), salar (۶-اردیبهشت-۹۳ ۰۶:۱۴ عصر), ali_daren shan (۲۱-اسفند-۹۲ ۰۳:۵۲ صبح), rook (۱۲-اسفند-۹۲ ۰۱:۱۷ صبح), alkhin (۵-اسفند-۹۲ ۰۶:۲۴ عصر), roozisat (۴-اسفند-۹۲ ۰۸:۱۳ عصر), هادی200 (۲۳-دی-۹۲ ۰۸:۱۵ صبح), ميلاد ويسی (۱۳-دی-۹۲ ۰۷:۵۱ عصر), Admin (۱۱-دی-۹۲ ۰۳:۱۴ عصر), ryan56 (۱۱-دی-۹۲ ۰۳:۰۵ عصر), wewewewe (۶-دی-۹۲ ۰۶:۱۹ عصر), alimaghsoudisedigh (۶-دی-۹۲ ۰۳:۱۷ صبح), aminmasomy (۴-دی-۹۲ ۰۸:۵۲ صبح), mohammadi (۳-دی-۹۲ ۱۱:۵۰ عصر), hamidbaba (۲-دی-۹۲ ۰۹:۱۸ عصر), mohsen987 (۲-دی-۹۲ ۰۸:۱۲ عصر), roushan (۲-دی-۹۲ ۰۷:۰۷ عصر), aavvzz (۲-دی-۹۲ ۰۶:۱۲ عصر), poryan (۲-دی-۹۲ ۱۰:۳۶ صبح)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی
انجمن شطرنج ایران در تلگرام