مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گشایش پارسی یا Persian Opening
نویسنده پیام
کاربر سایت

کاربر سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 0
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
10 سال
گشايش مورد علاقه
دفاع هندي شاه
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 2
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال

ارسال: #11
RE: گشایش پارسی یا Persian Opening
هر سلسله حركاتي كه بشه تو شروع بازي انجام داد الزامي نيست كه براش يه اسم گذاشت تازه تمام شروع بازي هايي كه من ميشناسم از زمان ابداع شدن شطرنج مدرن كم كم براشون اسم گذاشتن
۲۵-مرداد-۹۲, ۰۲:۲۴ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Admin
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

اعتبار: 32
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
اسپانیایی
ریتينگ
دلنوشته من دوست دارم دنیا را و دوست دارم دنیا را به خاطر خدا
سپاس ها 187
سپاس شده 202 بار در 122 ارسال

ارسال: #12
بله من که به شما نگفتم این گشایش رو برید می دونم گشایش ایتالیایی بهتر است و در این گشایش از حمله ی حریف جلو گیری میشه ولی خوب اینم گشایشه دیگه26Smiley62
۲۵-مرداد-۹۲, ۰۲:۴۵ عصر
جستجو پاسخ
کاربر سایت

کاربر سایت

اعتبار: 0
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
کمتر از 1 سال
گشايش مورد علاقه
123
ریتينگ
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #13
این گشایش ها اصلا بدرد نمیخوره
۹-دی-۹۶, ۰۴:۲۱ عصر
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
100 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
erfanm86 (۵-اسفند-۰۴ ۰۷:۴۱ صبح), لمببمیم (۳-بهمن-۰۴ ۱۲:۴۶ عصر), Masoud111 (۲۰-مهر-۰۴ ۰۸:۵۰ صبح), iman1404 (۱۶-مهر-۰۴ ۰۹:۳۵ عصر), nadiri381 (۱۳-مهر-۰۴ ۰۳:۱۷ عصر), Smart-2011 (۱۲-مهر-۰۴ ۰۳:۰۵ عصر), یکتا فهیم زاده (۱۰-تیر-۰۴ ۰۷:۰۷ عصر), Mohsen Javadi (۱۳-خرداد-۰۴ ۱۱:۴۷ عصر), Majidzxc (۲۵-فروردین-۰۴ ۰۶:۵۷ صبح), Mohsen6255@gmail.com (۹-بهمن-۰۳ ۰۴:۰۲ عصر), Ealya (۱-بهمن-۰۳ ۰۲:۴۸ عصر), MRF000 (۶-دی-۰۳ ۱۲:۱۹ عصر), ricolly (۲۳-آذر-۰۳ ۱۲:۱۱ عصر), ساسا (۲۱-آبان-۰۳ ۱۱:۳۵ عصر), Amir_89dabiri (۴-شهریور-۰۳ ۱۲:۰۷ عصر), داوودخان (۱۷-تیر-۰۳ ۰۹:۳۴ صبح), Manavi (۲-تیر-۰۳ ۰۴:۲۱ صبح), محمد خسروی (۱۳-خرداد-۰۳ ۱۱:۱۳ صبح), saleh00s (۲۷-اردیبهشت-۰۳ ۰۹:۱۳ عصر), srezah9 (۱۷-اردیبهشت-۰۳ ۰۸:۲۹ عصر), sherlock001 (۱۷-آذر-۰۲ ۱۲:۴۰ صبح), ارسلان (۱۱-مهر-۰۲ ۱۰:۵۸ عصر), monib yousefi (۱۵-مرداد-۰۲ ۰۹:۰۶ عصر), Ehtesham (۷-مرداد-۰۲ ۱۰:۲۶ صبح), Mamadiiii (۱۴-تیر-۰۲ ۰۳:۴۹ عصر), AlishahiTr (۲۶-اسفند-۰۱ ۱۲:۲۸ صبح), Kambizthm (۳۰-بهمن-۰۱ ۰۸:۳۴ عصر), keypax10 (۱۳-دی-۰۱ ۰۱:۴۵ عصر), farhan9696 (۱۵-آذر-۰۱ ۱۰:۴۲ عصر), Mehdi2473 (۲۷-آبان-۰۱ ۰۲:۳۶ عصر), Akbar021 (۲۶-شهریور-۰۱ ۱۱:۳۸ عصر), پویا نیکو (۲-شهریور-۰۱ ۰۹:۲۲ صبح), Mohham (۱۲-مرداد-۰۱ ۰۸:۳۳ عصر), bahrami1959 (۵-مرداد-۰۱ ۰۳:۱۴ عصر), mohsensm (۲۸-تیر-۰۱ ۰۳:۱۶ عصر), arminnn5 (۲۷-فروردین-۰۱ ۰۲:۰۲ صبح), Bastaki (۱۰-فروردین-۰۱ ۰۶:۰۶ عصر), Xylem (۲۲-اسفند-۰۰ ۰۳:۵۵ عصر), Alizadeh353 (۱۹-اسفند-۰۰ ۱۱:۱۳ صبح), daniw_x5 (۲۴-بهمن-۰۰ ۱۲:۴۷ عصر), Fth (۱۳-دی-۰۰ ۰۱:۰۸ صبح), kazems (۱۲-دی-۰۰ ۱۲:۳۷ صبح), discip (۲۷-مهر-۰۰ ۱۲:۳۶ صبح), Farshid313 (۲۶-شهریور-۰۰ ۱۲:۰۵ صبح), mu1234 (۲۳-شهریور-۰۰ ۰۲:۵۳ عصر), Amiirrza (۱۸-شهریور-۰۰ ۰۲:۰۹ صبح), ali sarabi (۵-مرداد-۰۰ ۰۱:۳۲ عصر), MSH1354 (۱۳-اردیبهشت-۰۰ ۱۱:۱۱ صبح), barca007 (۱۲-اردیبهشت-۰۰ ۰۱:۴۴ عصر), JAVIDMIRPOOR (۳۰-فروردین-۰۰ ۱۲:۵۳ عصر), achm1999 (۲۰-فروردین-۰۰ ۰۵:۵۴ عصر), mhd2 (۲۰-بهمن-۹۹ ۰۶:۳۶ عصر), mob (۱۰-بهمن-۹۹ ۰۵:۰۹ عصر), Zhhzhzhz (۲۵-دی-۹۹ ۰۱:۳۶ عصر), milad tehrani (۲۰-دی-۹۹ ۰۳:۱۹ عصر), Mehrunk2000 (۱۶-دی-۹۹ ۱۱:۵۶ عصر), Miaad (۱۲-دی-۹۹ ۱۲:۰۸ عصر), amirnihil (۳۰-آذر-۹۹ ۰۴:۲۷ عصر), FarshidI (۳۰-آذر-۹۹ ۱۱:۰۶ صبح), ali112 (۲۸-آذر-۹۹ ۰۴:۲۰ صبح), mb2000 (۲۳-آذر-۹۹ ۱۱:۵۰ عصر), ladymaster-2020 (۱۷-آذر-۹۹ ۱۲:۳۵ عصر), Mahdi2020i (۱۴-آذر-۹۹ ۰۹:۵۹ عصر), alkhaled (۷-آذر-۹۹ ۰۷:۰۵ عصر), مهلقا (۴-آذر-۹۹ ۰۹:۴۸ عصر), athenaa (۳۰-آبان-۹۹ ۱۰:۰۷ صبح), mag_mag (۱۹-آبان-۹۹ ۰۹:۵۷ صبح), metalm_r_a (۶-آبان-۹۹ ۱۰:۲۶ عصر), novin119 (۱۸-شهریور-۹۹ ۱۲:۰۷ صبح), ashna333 (۸-شهریور-۹۹ ۰۹:۳۶ صبح), امیدسلیمی (۱۴-مرداد-۹۹ ۱۰:۱۰ صبح), shahrya (۲۷-تیر-۹۹ ۱۲:۲۱ صبح), Vahidshah (۲۲-خرداد-۹۹ ۰۶:۳۷ عصر), Amirsharif (۲۲-خرداد-۹۹ ۱۱:۰۴ صبح), Ariobarzan60 (۱-خرداد-۹۹ ۰۵:۳۷ عصر), mohammadi (۲۲-اردیبهشت-۹۹ ۰۷:۵۸ صبح), asadoallah (۱۵-فروردین-۹۹ ۱۲:۰۵ عصر), محمد خوش نامي 60 (۲۸-اسفند-۹۸ ۰۱:۵۹ عصر), aminzp (۲۷-اسفند-۹۸ ۰۲:۲۲ عصر), عرفان سهرابی (۲۱-اسفند-۹۸ ۰۹:۲۱ عصر), sattari313 (۲۶-بهمن-۹۸ ۰۸:۰۵ عصر), Azodi4747 (۲۶-بهمن-۹۸ ۰۷:۴۴ عصر), Alimo3376 (۲۱-بهمن-۹۸ ۰۱:۰۹ عصر), Mehdi1010 (۱۹-بهمن-۹۸ ۰۱:۰۵ عصر), جعفر جلیل زاده (۱۳-بهمن-۹۸ ۰۴:۴۱ عصر), jalalmahmoodpor (۷-بهمن-۹۸ ۱۰:۳۷ عصر), metamask (۲۷-دی-۹۸ ۰۴:۳۷ عصر), An7 (۲۷-دی-۹۸ ۱۲:۴۹ عصر), ehsanabasi (۲۴-دی-۹۸ ۰۸:۵۹ عصر), 15977 (۲۴-دی-۹۸ ۰۷:۴۸ صبح), ‌amirsaleh (۱۲-دی-۹۸ ۱۰:۰۶ عصر), mehrad65 (۹-دی-۹۸ ۰۲:۱۷ عصر), GreenArrow (۲۲-آذر-۹۸ ۱۰:۰۹ صبح), mojtabanemati9650 (۴-آذر-۹۸ ۱۲:۲۵ عصر), جولیا جون (۲۳-آبان-۹۸ ۰۳:۲۸ عصر), bemani63 (۲۲-آبان-۹۸ ۱۱:۴۵ عصر), amin.frjpr (۱۳-آبان-۹۸ ۰۶:۵۵ عصر), Mohamadtaha4231 (۷-آبان-۹۸ ۰۵:۱۲ عصر), persian36 (۳-آبان-۹۸ ۰۴:۳۰ عصر), mtasghari (۲۸-مهر-۹۸ ۱۱:۲۹ صبح)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی