مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ای برای آموزش شطرنج
نویسنده پیام
کاربر سایت

کاربر سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 0
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
سیسیلین
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 8
سپاس شده 4 بار در 3 ارسال

ارسال: #1
برنامه ای برای آموزش شطرنج
با سلام
برنامه ای که برای ساخت ویدئوهای آموزشی شطرنج ازش استفاده میشه چیه؟منظورم همون برنامه ایه که توش از علائم مختلف فلش و رنگهای مختلف جهت نشان دادن فرصت ها و تهدیدها استفاده میکنند
فریتز و چس بیس رو دارم ولی نحوه فعال کردن و استفاده از این علائم رو بلد نیستم
جهت آموزش به کودکان به استفاده از این علائم نیاز دارم
لطفا راهنمایی کنید
سپاسگذارم
۲۷-تیر-۹۷, ۰۵:۴۰ عصر
جستجو پاسخ
کاربر ارزشمند

کاربر ارزشمند

اعتبار: 13
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
8 سال
گشايش مورد علاقه
فرانسه
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 5
سپاس شده 52 بار در 30 ارسال

ارسال: #2
RE: برنامه ای برای آموزش شطرنج
سلام وقتتان بخیر
بدین منظور می بایست از دکمه میانبر Alt استفاده کنید .
همچنین برای استفاده از رنگ های دیگر از دکمه ترکیبی Alt +Shift برای رنگ قرمز
برای رنگ زرد از Alt+ctrl استفاده کنید
موفق و پیروز باشید و همیشه 1+نفر باشید
۲۸-تیر-۹۷, ۰۹:۳۹ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Admin ، 52622
کاربر سایت

کاربر سایت

مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
سیسیلین
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 8
سپاس شده 4 بار در 3 ارسال

ارسال: #3
من تا حالا با فریتز وچس بیس کار نکردم
به نظر میاد کار کردن با این دو برنامه آسون نیست و به آموزش تخصصی نیاز داره
از کجا میتونم آموزش تخصصی کار با فریتز و چس بیس رو تهیه کنم؟
(آخرین ویرایش: ۳۰-تیر-۹۷, ۰۷:۵۱ صبح، توسط 52622.)
۳۰-تیر-۹۷, ۰۷:۵۰ صبح
جستجو پاسخ
کاربر سایت

کاربر سایت

مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
10 سال
گشايش مورد علاقه
e4
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال

ارسال: #4
سلام و خسته نباشید. لطفا برنامه های دارای موتور هودینی هم بذارید مثل Chessking
۲۹-مهر-۹۸, ۰۴:۰۰ صبح
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
61 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
علی بمببببب (۲۹-بهمن-۰۴ ۱۲:۰۵ صبح), hamid1313 (۶-شهریور-۰۴ ۰۸:۳۰ صبح), xxbignoobxx (۲۵-فروردین-۰۴ ۰۹:۲۷ عصر), sbrmahmoodi78 (۱-بهمن-۰۳ ۱۲:۰۳ صبح), بیتا کرمی کوشکی (۳-اردیبهشت-۰۳ ۱۲:۳۰ صبح), AlishahiTr (۲۰-آبان-۰۲ ۰۳:۲۵ عصر), mshay (۲۶-شهریور-۰۲ ۱۱:۲۳ عصر), nima491 (۱۰-تیر-۰۲ ۰۲:۵۰ عصر), مهدی میرزایی (۱۱-اردیبهشت-۰۲ ۰۲:۰۹ عصر), Jigfxdttf (۱۹-دی-۰۱ ۱۲:۱۷ عصر), farhadSrashidy (۱۷-آبان-۰۱ ۰۴:۱۶ عصر), mahdi12345 (۴-خرداد-۰۱ ۱۰:۲۸ عصر), Moeinkochaki (۷-آذر-۰۰ ۰۶:۰۲ عصر), peymancrown (۲۰-تیر-۰۰ ۰۹:۴۷ صبح), smms_62 (۳-تیر-۰۰ ۰۶:۰۴ عصر), Aryanbash (۲۱-بهمن-۹۹ ۱۲:۰۶ صبح), Nooh (۱۲-دی-۹۹ ۱۱:۳۰ عصر), مهدي (۲۵-آذر-۹۹ ۰۷:۵۱ عصر), mag_mag (۱۹-آبان-۹۹ ۰۹:۵۳ صبح), safa (۲۱-شهریور-۹۹ ۱۰:۵۰ عصر), abol13744731 (۲۷-فروردین-۹۹ ۰۵:۰۴ عصر), NAMohammad (۱۶-فروردین-۹۹ ۱۱:۳۵ عصر), erfan1381 (۱۵-فروردین-۹۹ ۰۱:۰۵ صبح), thethys (۱۳-اسفند-۹۸ ۱۰:۰۱ عصر), nina (۱۸-بهمن-۹۸ ۰۸:۲۲ عصر), hsirus (۱۸-بهمن-۹۸ ۰۳:۱۲ صبح), halesn (۱۶-بهمن-۹۸ ۱۰:۴۹ صبح), ehsanmehrjoo2 (۲۶-دی-۹۸ ۱۲:۰۱ صبح), Hamedh65 (۲۲-آذر-۹۸ ۰۹:۵۳ عصر), ahmadnia2015 (۲۲-آذر-۹۸ ۰۹:۱۶ عصر), رضا توکلی (۱۶-آبان-۹۸ ۰۱:۰۶ عصر), Admin (۳۰-مهر-۹۸ ۰۵:۰۲ عصر), ایمان پروین (۲۹-مهر-۹۸ ۰۷:۰۲ صبح), seena (۲۹-مهر-۹۸ ۰۴:۰۰ صبح), Niaiesh (۲۱-مرداد-۹۸ ۰۹:۳۲ صبح), Boujari (۱۰-مرداد-۹۸ ۰۵:۲۴ عصر), عمو امین (۳۱-خرداد-۹۸ ۰۵:۰۵ عصر), ab-alami (۴-خرداد-۹۸ ۰۹:۵۲ عصر), Davood1371 (۲۱-اردیبهشت-۹۸ ۰۵:۲۶ عصر), Harmma (۱۵-فروردین-۹۸ ۰۳:۲۲ صبح), ف.د. (۱۱-فروردین-۹۸ ۰۷:۲۴ عصر), سید فرشاد (۲۷-اسفند-۹۷ ۰۲:۰۰ عصر), parsley (۱۹-اسفند-۹۷ ۰۱:۲۹ عصر), Mr.Crazy (۴-اسفند-۹۷ ۰۴:۰۵ عصر), Sja63 (۲۳-بهمن-۹۷ ۱۰:۲۹ صبح), 72Armin (۲۷-آذر-۹۷ ۰۴:۵۱ عصر), ahmadrz (۱۵-آذر-۹۷ ۰۸:۴۶ عصر), alireza1297 (۲۴-مهر-۹۷ ۰۵:۰۹ عصر), a.ebrahimi (۱۱-مهر-۹۷ ۱۲:۱۷ عصر), Keramaty (۲۷-شهریور-۹۷ ۱۰:۵۷ صبح), mostafa_fooli (۲۵-مرداد-۹۷ ۱۰:۱۷ صبح), Meraj shargh (۱۸-مرداد-۹۷ ۰۳:۳۱ عصر), Sharafuddin Sharifi (۱۶-مرداد-۹۷ ۰۸:۴۴ صبح), مصطفیی (۱۴-مرداد-۹۷ ۰۷:۱۹ عصر), imani (۱۳-مرداد-۹۷ ۰۱:۵۵ عصر), who (۸-مرداد-۹۷ ۰۴:۴۳ صبح), pezhmann (۷-مرداد-۹۷ ۱۰:۵۷ عصر), Motrsahm (۷-مرداد-۹۷ ۰۳:۲۷ عصر), 52622 (۱-مرداد-۹۷ ۰۹:۵۰ صبح), saeed64 (۳۱-تیر-۹۷ ۱۰:۳۹ عصر), Armangolbidi (۲۸-تیر-۹۷ ۰۹:۳۹ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی
انجمن شطرنج ایران در تلگرام