مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر
استاد بزرگ آوتیک گریگوریان خاطرهای از مسابقات قهرمانی ارمنستان در سال ۲۰۱۴ را به اشتراک میگذارد که از طریق آن درس بسیار ارزشمندی خواهید آموخت.
ژانویه ۲۰۱۴ بود که یکی از مهمترین درسهای زندگیام را آموختم. مسابقات قهرمانی ارمنستان بهزودی آغاز میشد. برنده این تورنمنت نهتنها قهرمان ارمنستان میشد بلکه برای تیم ملی نیز انتخاب میگردید. احتمالاً میتوانید تصور کنید که این تورنمنت برای هر استاد بزرگ چقدر مهم بود و چه تنشی وجود داشت. در زیر میتوانید نام شرکتکنندگان مسابقات قهرمانی و درجههای آنها را ببینید.
در مراسم افتتاحیه، یک خبرنگار از تمام شرکتکنندگان سؤال کوتاهی پرسید. سؤال این بود: «به نظر شما چه کسی برنده تورنمنت خواهد شد؟» تقریباً پاسخ همه شرکتکنندگان چیزی شبیه به «سخت است که بگویم»، «هر کسی میتواند برنده شود» یا «خوششانسترین فرد برنده میشود» بود، تا اینکه نوبت به بازیکن با کمترین ریتینگ تورنمنت، تیگران کوتانجیان، رسید. خبرنگار از او همان سؤال را پرسید: «به نظر شما چه کسی برنده تورنمنت خواهد شد؟» او با چهره و صدایی کاملاً جدی پاسخ داد - «من». همه در اتاق خندیدند. آن لحظه را به وضوح به یاد دارم: خنده مردم و چهره جدی کوتانجیان. حالا حدس بزنید چه کسی برنده تورنمنت شد؟ بله، درست حدس زدید. آن کس که آخر میخندد، بهتر میخندد.
کوتانجیان برنده تورنمنت شد، نه از روی شانس، بلکه او به سادگی ما را در هم کوبید. همانطور که وینس لومباردی گفت:
«نبردهای زندگی همیشه به سمت قویترین یا سریعترین فرد نمیروند، اما دیر یا زود، کسی که پیروز میشود همان فردی است که باور دارد میتواند.»
تنها چند سال بعد بود که شروع به مطالعه روانشناسی عصبی کردم و آموختم که ذهن ناخودآگاه و باور به خود ما چه جادویی میتواند انجام دهد. به لطف داستان کوتانجیان، آن درس بزرگ را آموختم. بعدها در حرفهام، به خاطر باور به خود و اعتماد به نفس به چیزهای زیادی دست یافتم. در مجموعه مقالات دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دومین راز است. اگر راز اول را نخواندهاید، آن را اینجا بررسی کنید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
همانطور که تئودور روزولت گفت:
«باور کنید که میتوانید و شما نیمی از راه را طی کردهاید.»
اگر میخواهید درباره قدرت باور به خود و ذهن ناخودآگاه ما بیشتر بدانید، من دو کتاب از تونی رابینز را به شدت توصیه میکنم: «قدرت نامحدود» و «غول درون را بیدار کن». همیشه به خودتان، به پتانسیل خود باور داشته باشید، چه برای تبدیل شدن به یک استاد بزرگ، چه برای رسیدن به سطح ۲۰۰۰ یا هر چیز دیگری در زندگی. و هر کاری که انجام میدهیم، هر رؤیایی که داریم و هر هدفی که داریم، درک این نکته ضروری است.
«تنها محدودیتهای ما، همانهایی هستند که در ذهن خودمان ایجاد میکنیم.»
پینوشت: اگر از مقاله خوشتان آمد، لطفاً آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و اگر نظری دارید، لطفاً آن را در انجمن به اشتراک بگذارید.