مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهمیت داشتن یک شریک/حریف تمرینی (بخش اول)
نویسنده پیام
مدیر کل سایت

مدیر کل سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 127
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
b4
ریتينگ
1820
دلنوشته من انجمن شطرنج ایران،نخستین انجمن تخصصی شطرنج
سپاس ها 914
سپاس شده 1190 بار در 520 ارسال

ارسال: #1
new  اهمیت داشتن یک شریک/حریف تمرینی (بخش اول)
[تصویر:  attachment.php?aid=1103]

اهمیت داشتن یک شریک/حریف تمرینی (بخش اول)

«فریب این را نخورید که فکر کنید می‌توانید به‌تنهایی به بهترین عملکرد خود دست یابید. یک شریک تمرینی دارایی ارزشمندی است، زیرا وقتی فکر می‌کنید به حد خود رسیده‌اید، کسی هست که می‌تواند شما را به پیش‌روی بیشتر سوق دهد.»
برایان هیوستون

زمان یک منبع محدود است.
و برخی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که برای تبدیل شدن به یک شطرنج‌باز بهتر باید گسترش دهید، را می‌توان سریع‌تر و مؤثرتر از طریق داشتن یک شریک تمرینی به دست آورد.
از به‌کارگیری و به‌خاطر سپردن گشایش‌ها و استراتژی‌های جدید، آشنایی با ضعف‌های اصلی خود و بهبود آن‌ها، و حتی کسب انگیزه و مسئولیت‌پذیری بیشتر برای تمرین زمانی که احساس ضعف می‌کنید – یک شریک تمرینی این قدرت را دارد که مهارت‌های شطرنج شما را سریع‌تر از آنچه به‌تنهایی می‌توانید، رشد دهد.

اجازه دهید با تعریف داستان چگونگی کشف این موضوع توسط خودم شروع کنم...

سخت‌ترین حریف من

وقتی بچه بودم، در مسابقات قهرمانی جوانان ارمنستان در رده «زیر ۱۰ سال» شرکت کردم. بازیکن بدی نبودم – ریتم حدود ۲۰۰۰ بود، اما هیچ شانسی برای قهرمانی در مسابقات نداشتم.
چرا؟ چون پسربچه‌ای بود که همه ما را له می‌کرد. دو سال متوالی او عنوان «قهرمان ارمنستان (زیر ۱۰ سال)» را با نتیجه باورنکردنی ۹ از ۹ کسب کرده بود!
هیچ‌کدام از ما حتی نمی‌توانستیم یک تساوی هم مقابل او به دست بیاوریم...
اما من بچه مبارزی بودم و قصد تسلیم شدن نداشتم. سخت‌تر و سخت‌تر تمرین می‌کردم تا بتوانم آن پسر را شکست دهم. هدفی که برای من حتی مهم‌تر از قهرمان ارمنستان شدن بود.
سرانجام، چند سال بعد، اولین پیروزی‌ام را مقابل او به دست آوردم و بعد پیروزی بعدی را...
سطح ما به هم نزدیک شد، هرچند، برای چند سال بعد، او همچنان سخت‌ترین رقیب من باقی ماند. (کمی صبر کنید، به‌زودی اسمش را می‌گویم)
و بعد، وقتی حدود ۱۵ ساله بودیم، یک ایده جالب به ذهن‌مان رسید. به‌جای رقابت با یکدیگر، تصمیم گرفتیم با هم تمرین کنیم. هر دوی ما سخت‌کوش بودیم و هدف بعدی‌مان یکسان بود – تبدیل شدن به استاد بزرگ.
ما یک اتحاد تشکیل دادیم.
تقریباً هر روز شروع به کار کردن با هم کردیم، روزهای زیادی بیش از ۱۰ ساعت متوالی. او اغلب به خانه من می‌آمد، تا دیروقت شب با من تمرین می‌کرد، شب را می‌ماند و صبح روز بعد به تمرین با من ادامه می‌داد.
من گشایش‌های زیادی را آنالیز کرده بودم – او هم همین‌طور. اما همان‌طور که حدس می‌زنید، آماده‌سازی بازی ما عمدتاً علیه گشایش‌های یکدیگر بود.
حالا، به‌جای نگه‌داشتن آن‌ها به‌عنوان سلاح‌های مخفی‌مان، همه آن‌ها را با هم به اشتراک گذاشتیم. او سال‌ها کار خود را به من نشان داد و من کارهای خودم را به او...

سرانجام، فهمیدیم که به‌جای همیشه علیه یکدیگر جنگیدن، بیشتر از کمک به یکدیگر و جنگیدن علیه دیگران سود خواهیم برد.

[تصویر:  attachment.php?aid=1109]

شروع به رشد سریع‌تر کردیم، در مسابقات مختلف برنده شدیم و نُرم‌های استاد بین‌المللی کسب کردیم. سپس در سن ۱۷ سالگی، او کار فوق‌العاده‌ای انجام داد. او قهرمان جوانان جهان شد و به‌طور خودکار عنوان استاد بزرگ را کسب کرد (این یک قانون فیده است). من یک سال بعد استاد بزرگ شدم...
چه کسی می‌داند، آیا بدون این اتحاد موفق می‌شدیم یا نه.

اما به لطف دشمن دوران کودکی و شریک تمرینی‌ام، استاد بزرگ زاون آندریاسیان، هرگز مجبور نیستم نگران این موضوع باشم.

[تصویر:  attachment.php?aid=1105]

استاد بزرگ آوتیک گریگوریان و زاون آندریاسیان (۲۰۱۴)

بزرگ فکر کنید

داشتن رؤیاها، روحیه مبارزه‌جویی و پیگیری اهداف عالی است.
اما داشتن اهداف هوشمندانه نیز بسیار مهم است.
زاون و من بچه بودیم و بعداً فهمیدیم که می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم به‌جای اینکه با هم بجنگیم.
اما من بزرگسالان زیادی، استادان بین‌المللی و استادان بزرگ زیادی را می‌بینم که نزدیک هم زندگی می‌کنند و با یکدیگر رقابت می‌کنند به‌جای اینکه با هم کار کنند.

«اگر می‌خواهید بجنگید، اگر می‌خواهید رقابت کنید، عالی است! اما با کسی که می‌تواند دوست شما باشد نجنگید. بقیه دنیا را برای این کار دارید!»
— استاد بزرگ آوتیک گریگوریان

چرا باید با یک شریک(حریف) تمرینی کار کنید؟

مزایای زیادی در داشتن یک شریک تمرینی وجود دارد، در اینجا مهم‌ترین آن‌ها آمده است:

رشد سریع‌تر

برای زاون و من، همه‌چیز خیلی خوب پیش رفت، اما یک عامل مهم وجود داشت. ما شطرنج‌بازانی با سبک‌های مخالف بودیم. من یک بازیکن پوزیسیونی بودم و او یک حمله‌کننده دیوانه.
اغلب در طول تمرین، در نقطه‌ای، وقتی من فکر می‌کردم موقعیت نامشخص است، زاون ادعا می‌کرد که هیچ راهی برای فرار از مات وجود ندارد.
من می‌گفتم، «چی؟؟ موقعیت خیلی پیچیده است.»
بعد از مدتی، جابه‌جایی مهره‌ها و چندین بار مات شدن، پرسیدم: «چطور این را حس کردی؟ برای من هیچ‌چیز واضح نبود، اما تو گفتی تمام شده، به‌زودی با کیش و مات تمام می‌شود.»
و برعکس، اغلب، در نقطه‌ای، زاون به من می‌گفت که موقعیت برابر است، در حالی که من ادعا می‌کردم که از نظر استراتژیک بازنده است.
حالا بعد از جابه‌جایی مهره‌ها روی صفحه، و ناتوان بودن در دفاع از موقعیت‌ها، او سؤالات مشابهی می‌پرسید: «چطور فهمیدی که برنده است، وقتی موقعیت خیلی برابر به نظر می‌رسید؟»

در نتیجه، من مهارت‌های حمله‌ام را بهبود دادم و او بازی پوزیسیونی‌اش را.

مسئولیت‌پذیری

همه ما روزهای خوب و بد داریم، و در روزهای بد، تعهد به دوست‌تان ممکن است بهترین انگیزه برای ادامه تمرین باشد. بعداً، می‌توانید به‌راحتی جبران کنید و به شریک تمرینی‌تان کمک کنید وقتی آن‌ها احساس ضعف می‌کنند.

دریافت بازخورد خوب

شریک تمرینی می‌تواند یک نقش حیاتی در پیشرفت شما داشته باشد – دادن بازخورد! کسی که مرتب با شما تمرین می‌کند، بهترین فرد برای مشورت گرفتن درباره نقاط ضعف و چیزهایی است که باید روی آن‌ها کار کنید

[تصویر:  attachment.php?aid=1110]

خیلی اوقات ممکن است متوجه ضعف‌هایمان نشویم، در حالی که شریک تمرینی‌مان می‌تواند اشاره کند که، مثلاً، ما خوب دفاع نمی‌کنیم یا در موقعیت‌های بسته خوب بازی نمی‌کنیم.

سرگرمی بیشتر

گاهی اوقات، تمرین به‌تنهایی می‌تواند باعث احساس تنهایی یا خسته‌کننده بودن شود (به‌ویژه در روزهای کم‌انرژی). با یک شریک تمرینی، می‌توانید هم زمان‌های خوب و هم بد را با لبخند روی صورت‌تان به اشتراک بگذارید. علاوه بر این، ترکیب تمرین با گپ و شوخی، کارها را لذت‌بخش‌تر می‌کند!

خودکنترلی و نظم

همه ما می‌دانیم که خودکنترلی و نظم چقدر مهم هستند. در طول تمرین، به‌راحتی می‌توان با یک تماس تلفنی حواس‌تان پرت شود، یا شروع به اسکرول کردن فید رسانه‌های اجتماعی‌تان کنید (کاری که بسیاری از ما مقصریم)، یا به یک هندوانه آبدار سرد که منتظر ما در یخچال است فکر کنید.

با یک شریک تمرینی، متمرکزتر می‌شوید که به شما کمک می‌کند خودکنترلی را تمرین کنید و در برابر هرگونه حواس‌پرتی مقاومت کنید.

روال منظم

می‌تواند وسوسه‌انگیز باشد که بهانه‌تراشی کنید و یک جلسه تمرینی را رد کنید – و این به‌ویژه زمانی درست است که به‌تنهایی تمرین می‌کنید. فقط به هزاران عضویت باشگاه ورزشی لغو شده در هر سال فکر کنید!

با این حال، اگر یک دوست تمرینی داشته باشید، احتمال بیشتری دارد که ادامه دهید. این به این دلیل است که اگر سر قرار نیایید، ممکن است احساس گناه کنید که دوست‌تان را ناامید کرده‌اید.

انگیزه

گاهی اوقات، تنها چیزی که نیاز داریم کمی تشویق است. آن «بزن قدش» یا ضربه روی پشت را نیاز داریم وقتی سرانجام موفق شدیم یک پازل دشوار را حل کنیم.

[تصویر:  attachment.php?aid=1107]

به آن «وای» از طرف کسی نیاز داریم وقتی یک حریف با ریتینگ بالاتر را له کردیم. به آن «تو می‌تونی این کارو بکنی!» قبل از یک بازی یا مسابقه مهم نیاز داریم.

بازی تمرینی

در مقاله‌مان درباره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، قبلاً درباره اینکه داشتن یک حریف تمرینی چقدر مؤثر است وقتی گشایش‌ها را یاد می‌گیرید، صحبت کردیم.

به‌عنوان مثال، شما هر دو می‌توانید دوره دفاع اسکاندیناوی ما را بردارید، ویدیوها را تماشا کنید و سپس یک مسابقه دوستانه ترتیب دهید، با کنترل زمانی دلخواه‌تان. مطمئناً همه دانش کسب‌شده از دوره را سریع‌تر با تمرین آن با شریک‌تان هضم خواهید کرد.
اما مهم است که به یاد داشته باشید که با یک حریف تمرینی، می‌توانید بیش از فقط گشایش‌ها تمرین کنید! همچنین می‌توانید موقعیت‌های وسط‌بازی و آخربازی را تنظیم کنید. می‌توانید مهارت‌های خود را در تبدیل یک برتری، نجات موقعیت‌های بازنده، دفاع دقیق و بیشتر مهارت‌هایی که نیاز به بهبود دارید، تمرین و بهبود ببخشید.

بازی تمرینی، ابزاری فوق‌العاده برای پیشرفت است!

خبر خوب

می‌توانم از الان بشنوم که سؤالات عالی مثل «چطور می‌توانم یک شریک تمرینی خوب پیدا کنم؟» و «مؤثرترین راه‌ها برای تمرین با شریکم چیست؟» می‌پرسید.
یک شریک تمرینی برای تسریع رشدتان بسیار مهم است، به همین دلیل این مقاله را به سه بخش تقسیم کرده‌ام – این فقط بخش اول است!
در بخش دوم، به شما یاد می‌دهم چگونه یک شریک تمرینی خوب پیدا کنید، چه نوع شخصی را جستجو کنید و چه نوع مهارت‌هایی باید داشته باشد.
و در بخش سوم، برخی از مؤثرترین تکنیک‌های تمرینی را که می‌توانید با شریک‌تان استفاده کنید، به شما خواهم گفت.

نتیجه‌گیری

درست مثل هر ورزش دیگر، یک شریک خوب می‌تواند همه تفاوت را ایجاد کند. کسی را پیدا کنید که با او بخوبی کنار بیایید. کسی که در همان سطح شما باشد و کسی که همان طرز فکر شما را داشته باشد.

نکته: از خود بپرسید سخت‌ترین حریف شما کیست و فکر کنید آیا می‌توانید با او یک اتحاد تشکیل دهید.

[تصویر:  attachment.php?aid=1108]

یادداشت: آیا از الان یک شریک تمرینی دارید؟ یا به دنبال یکی هستید؟

می‌توانید نظرات خود را درباره اینکه شریک تمرینی ایده‌آل شما چه نوع شخصی باید باشد به اشتراک بگذارید.

تاریخ انتشار مقاله ۲۰ اکتبر ۲۰۲۰

ترجمه : محمد فتاحی

منبع:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

.webp   0.webp (اندازه: 25.48 KB / تعداد دفعات دریافت: 66)
.webp   2.webp (اندازه: 119.01 KB / تعداد دفعات دریافت: 68)
.webp   4.webp (اندازه: 44.63 KB / تعداد دفعات دریافت: 61)
.webp   5.webp (اندازه: 31.74 KB / تعداد دفعات دریافت: 63)
۷-مهر-۰۴, ۰۱:۱۵ عصر
وبسایت جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
3 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
Ali98 (۵-آبان-۰۴ ۰۷:۱۰ عصر), Admin (۲۴-مهر-۰۴ ۱۲:۳۹ عصر), محمد شیخی (۱۴-مهر-۰۴ ۰۴:۲۳ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی