مهمان گرامی خوش آمدید! لطفا برای استفاده از امکانات انجمن   وارد شوید یا ثبت نام کنید
استایلر

بستن

مهم:در صورت خرید از سایت اگر فایل برای شما ارسال نشد و یا پیغام تراکنش ناموفق را دریافت کردید حتما از طریق تلگرام با آیدی Kingofcheat@ با مدیریت سایت تماس بگیرید.با تشکر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود کتاب روش من اثر نیمزوییچ
نویسنده پیام
مدیر کل سایت

مدیر کل سایت

وضعيت : آفلاین

اعتبار: 127
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
b4
ریتينگ
1820
دلنوشته من انجمن شطرنج ایران،نخستین انجمن تخصصی شطرنج
سپاس ها 914
سپاس شده 1190 بار در 520 ارسال

ارسال: #1
new  دانلود کتاب روش من اثر نیمزوییچ
کتاب روش من نوشته آرون نیمزوییچ یکی از آثار کلاسیک شطرنج در زمینه آموزش مباحث تاکتیکی و استراتژیکی است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمز:irchess.ir
۳۱-مرداد-۹۲, ۱۰:۰۶ صبح
وبسایت جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط poryan ، mohammadi ، salar ، djamal ، Mahya ، mandoodpp ، foroughi_sha ، Ma8Ka
کاربر سایت

کاربر سایت

اعتبار: 1
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
بیش از 10 سال
گشايش مورد علاقه
اسکاتلندی و چهار اسب
ریتينگ
دلنوشته من
سپاس ها 13
سپاس شده 6 بار در 2 ارسال

ارسال: #2
RE: دانلود کتاب روش من اثر نیمزوییچ
کتاب بسیار عالیست.مخصوصا برای طیف مبتدی(خودم) تا متوسط.مباحث رو جوری به سادگی و به وضوح بیان میکنه که آدم از خوندنش لذت میبره.کتاب از دو بخش تشکیل شده :1-مبانی 2-بازی پوزیسیونی که بخش دوم سخت تر و پیشرفته تر هست.
فصول کتاب:1-مرکز و گسترش 2-ستون باز 3-عرض هفتم و هشتم 4-پیاده رونده 5-تعویض 6-مبانی استراتژی آخر بازی 7-آچمزی 8-کیش برخاست 9-زنجیره پیاده ای بخش دوم:1-تفکر پیشگیرانه و مرکز 2-پیاده های دو پشته و اعمال فشار 3-پیاده منفرد وزیر 4-حمایت بیش از حد 5-مانور
البته من نسخه فارسیشو رو خریدم از انتشارات فرزین
۳-اردیبهشت-۹۳, ۱۱:۱۲ عصر
جستجو پاسخ
 سپاس شده توسط Admin ، Mahya ، parsley
کاربر سایت

کاربر سایت

اعتبار: 0
مهره مورد علاقه
سابقه شطرنج
گشايش مورد علاقه
ریتينگ
سپاس ها
سپاس شده بار در ارسال

ارسال: #3
RE: دانلود کتاب روش من اثر نیمزوییچ
چرا فارسی نیست عه
۲-شهریور-۰۱, ۰۶:۱۱ عصر
جستجو پاسخ

چه کسانی این موضوع را مشاهده کرده‌اند
100 کاربر این موضوع را خوانده‌اند
naser7798 (۱۲-آذر-۰۴ ۱۲:۱۹ عصر), علی بهادری (۳-آذر-۰۴ ۰۴:۰۴ عصر), rezaosi (۲-آذر-۰۴ ۰۹:۳۴ عصر), Razieh salehi (۲۶-آبان-۰۴ ۰۳:۳۵ عصر), Amirnive (۲۵-آبان-۰۴ ۱۱:۵۰ صبح), rasoollaleh (۱۰-آبان-۰۴ ۰۸:۴۰ صبح), Poupo (۲۱-مهر-۰۴ ۱۰:۱۰ عصر), Arad@7648 (۱۵-مهر-۰۴ ۰۱:۲۱ صبح), ... (۱۵-مهر-۰۴ ۱۲:۰۸ صبح), masih168 (۷-مهر-۰۴ ۰۳:۲۷ عصر), amir123123 (۴-مهر-۰۴ ۰۳:۱۳ عصر), amirrezavalian (۳۰-شهریور-۰۴ ۰۱:۴۵ عصر), Dentist (۲۸-شهریور-۰۴ ۰۹:۳۹ عصر), SaeedKabiri86 (۲۸-شهریور-۰۴ ۰۲:۵۸ صبح), Hel (۲۵-شهریور-۰۴ ۱۲:۱۶ صبح), ezmail baba (۲۴-شهریور-۰۴ ۱۱:۰۰ عصر), Alihf75 (۲۴-شهریور-۰۴ ۱۲:۰۹ صبح), Ehs4n (۲۱-شهریور-۰۴ ۱۱:۵۲ عصر), Yasinst (۱۶-شهریور-۰۴ ۰۳:۵۷ عصر), meh (۱۶-شهریور-۰۴ ۰۲:۴۰ صبح), bohloolov (۱۱-شهریور-۰۴ ۱۲:۲۷ صبح), Hutanbeh (۱۰-شهریور-۰۴ ۰۱:۴۷ عصر), Arta97 (۹-شهریور-۰۴ ۰۸:۳۴ عصر), Saeed khodadadi 1369-7cheshme (۸-شهریور-۰۴ ۰۷:۴۳ صبح), masoudelete (۲۲-مرداد-۰۴ ۱۲:۴۱ صبح), Mhnebn (۱۶-مرداد-۰۴ ۰۷:۲۸ عصر), abs1375 (۱۶-مرداد-۰۴ ۰۲:۵۳ عصر), KingSlayer_x23 (۱۵-مرداد-۰۴ ۱۱:۵۳ عصر), Attacker (۱۴-مرداد-۰۴ ۰۹:۳۷ عصر), SHEIKH (۱۴-مرداد-۰۴ ۰۳:۴۰ عصر), 2002713847 (۵-مرداد-۰۴ ۱۲:۱۳ عصر), siriuswan (۵-مرداد-۰۴ ۱۲:۱۴ صبح), ابوالفضل6544 (۳-مرداد-۰۴ ۱۱:۵۴ صبح), sajed111 (۲-مرداد-۰۴ ۱۱:۲۳ صبح), صدرا (۱-مرداد-۰۴ ۰۳:۴۸ عصر), rezaba22 (۲۸-تیر-۰۴ ۰۸:۴۴ عصر), حسین مهران (۲۷-تیر-۰۴ ۱۱:۴۴ صبح), Admin (۱۱-تیر-۰۴ ۰۷:۰۱ عصر), زهرا شرفی (۱۰-تیر-۰۴ ۱۱:۰۱ صبح), oruj (۹-تیر-۰۴ ۱۲:۱۸ صبح), Mahan.Abolmasoomi (۵-تیر-۰۴ ۰۷:۰۹ عصر), janabadimostafa (۵-تیر-۰۴ ۰۳:۱۰ صبح), leilabayat (۳۱-خرداد-۰۴ ۰۲:۳۴ عصر), Sepehrrrrrr (۱۹-خرداد-۰۴ ۰۴:۳۳ عصر), Erfan_414243 (۱۹-خرداد-۰۴ ۱۰:۳۹ صبح), BabiChess (۱۸-خرداد-۰۴ ۰۹:۳۶ عصر), shakerian_mani (۱۷-خرداد-۰۴ ۰۱:۲۱ عصر), Alimnv (۱۵-خرداد-۰۴ ۰۳:۰۲ صبح), tmoradi399 (۷-خرداد-۰۴ ۰۱:۴۲ عصر), abolfazl6789 (۱۹-اردیبهشت-۰۴ ۰۱:۴۸ عصر), Ismail675 (۱۵-اردیبهشت-۰۴ ۰۶:۵۹ عصر), Asrahesami (۲۲-فروردین-۰۴ ۰۲:۵۵ عصر), mahdiahadzadeh (۱۰-فروردین-۰۴ ۰۳:۲۷ عصر), Royaleman (۶-فروردین-۰۴ ۰۲:۱۳ صبح), Star_boW (۱-فروردین-۰۴ ۰۷:۲۷ عصر), کسرا (۱۷-اسفند-۰۳ ۰۴:۲۸ عصر), yasin0 (۱۶-اسفند-۰۳ ۱۰:۰۲ عصر), Ma8Ka (۱۵-اسفند-۰۳ ۱۰:۱۹ عصر), abolfazl sh (۱۱-اسفند-۰۳ ۱۲:۴۶ صبح), Karimi990 (۴-اسفند-۰۳ ۰۱:۰۴ عصر), miraj (۲۹-دی-۰۳ ۱۲:۳۵ صبح), Smurf (۲۸-دی-۰۳ ۰۱:۵۱ عصر), Weicedboy (۲۰-دی-۰۳ ۱۱:۳۴ صبح), The7777777 (۲۷-آذر-۰۳ ۰۵:۱۳ عصر), alifallahi (۱۹-آذر-۰۳ ۱۲:۵۲ صبح), t.kazemi72@gmail.com (۲۷-آبان-۰۳ ۰۵:۰۴ عصر), ahmadmohamadiyan (۲۰-آبان-۰۳ ۰۵:۲۳ عصر), Parham Solymani (۱۷-آبان-۰۳ ۰۴:۱۸ عصر), sam77ir (۲۳-مهر-۰۳ ۰۷:۴۰ عصر), MjavadH (۲۹-شهریور-۰۳ ۰۲:۱۰ صبح), amir.jt (۶-مرداد-۰۳ ۰۳:۰۲ صبح), davi (۱-مرداد-۰۳ ۰۳:۳۰ عصر), علی31008020 (۱-تیر-۰۳ ۰۱:۳۸ عصر), mehdivalipour (۶-خرداد-۰۳ ۰۱:۳۰ صبح), Imanp (۲۴-فروردین-۰۳ ۱۱:۰۶ صبح), سلیمی (۲۳-فروردین-۰۳ ۰۱:۱۵ عصر), mreza77 (۲۴-اسفند-۰۲ ۰۱:۰۵ صبح), bidarbidar (۳-اسفند-۰۲ ۰۷:۱۰ عصر), sammir493 (۳۰-بهمن-۰۲ ۰۱:۵۶ عصر), Davoud_sa (۲۸-بهمن-۰۲ ۰۸:۵۹ عصر), alirad1991 (۲۳-بهمن-۰۲ ۰۵:۳۸ عصر), نکتدمک (۴-بهمن-۰۲ ۰۳:۲۳ صبح), محمد داداشی (۹-دی-۰۲ ۰۹:۱۹ صبح), کورش۱۳۵۲ (۵-دی-۰۲ ۱۱:۰۸ عصر), isazamani (۱۴-آذر-۰۲ ۱۱:۱۲ صبح), آرین سهرابی (۲۶-آبان-۰۲ ۱۰:۱۴ عصر), AlishahiTr (۲۰-آبان-۰۲ ۰۳:۱۹ عصر), Betocheyudby (۲۰-شهریور-۰۲ ۰۸:۵۸ صبح), Salman1369niknafs (۱۴-شهریور-۰۲ ۰۳:۰۲ صبح), abolhasan (۲-شهریور-۰۲ ۱۰:۲۵ صبح), Abolfazl pasban (۲۷-مرداد-۰۲ ۰۸:۵۱ صبح), Rose_Doirin (۲۰-مرداد-۰۲ ۰۱:۵۴ عصر), Mohammad15988 (۱۹-مرداد-۰۲ ۰۱:۱۸ صبح), feriu74 (۱۸-مرداد-۰۲ ۰۳:۴۵ صبح), omidep (۱۳-مرداد-۰۲ ۰۶:۳۶ عصر), sadra. (۹-مرداد-۰۲ ۰۳:۱۲ عصر), حامد پژمان (۶-مرداد-۰۲ ۱۰:۰۶ صبح), Parsap90 (۳۰-تیر-۰۲ ۰۴:۴۴ عصر), arezoo00 (۲۵-تیر-۰۲ ۰۹:۴۷ عصر), Karamdarmm (۲۴-تیر-۰۲ ۰۵:۳۱ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

راه های تماس با ما

irchess.ir [at] gmail [dot] com
@Kingofcheat
@irchessbot

نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی